Kilakoltatás - a fotó illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Drága Barátaim! Ma nem csak a Parlamentben, annak rendkívüli ülésén teszünk azért, hogy a lakhatás mindannyiunknak egyenlő esély legyen.

Ezért azzal a kéréssel fordulok hozzátok, hogy EGYÜTT AKADÁLYOZZUK MEG meg egy újpesti család szétszakadását azért, mert az állam nem képes még átmeneti megoldást sem kínálni a kilakoltatott családok számára. Hétfőn egy kétgyermekes családot tesznek ki az utcára Újpesten, nekik azonnali segítségre van szükségük.

Az önkormányzat számukra nem tudott lakást felajánlani, mert nem épültek újak és a jelenlegiek nagyon rossz állapotban vannak. A család albérletbe szeretne költözni, és a bérleti díjra meg is van a szükséges forrásuk, de a kauciót már nem tudják kifizetni. Ebben kérem a segítségeteket, MUTASSUK MEG EGYÜTT, hogy a kormánnyal szemben, mi nem hagyjuk a családokat az út szélén!

Ahhoz, hogy fedél legyen a fejük fölött, és a gyermekek ne otthonban vagy nevelőszülőnél kössenek ki, 400.000 FORINTRA VAN MÉG SZÜKSÉG, amelynek közös összegyűjtése nagyon nagy dolog lenne! Én már elküldtem a támogatásomat, szeretnélek megkérni rá, hogy ha teheted, Te is támogasd a családot, vagy egy megosztással segíts, mert most minden forint számít! Az alábbi számlaszámra tudtok utalni, a család számára.

Bankszámlaszám: OTP 11773047-00421368
IBAN-HU04117730470042136800000000
Kedvezményezett: Neuhauser János
Közlemény: adomány Gál Viktória


Segítsünk emberek! Ki ki ahogy tud! S ne feledjük: Jónak lenni jó.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: