Ujhelyi: meglepő eredmény születhet május 26-án


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha minden ellenzéki szavazó elmegy, aki egy évvel ezelőtt megtette, fej-fej melleti eredmény születhet a kormányoldal és az Európa-párti erők között – jelentette ki Ujhelyi István albertirsai fórumán.

Arra kérte támogatóikat, minél több ismerősüket hívják fel és biztassák őket az MSZP-Párbeszéd listára való szavazásra.

Már az elég lenne, ha mindenki felhívná szűkebb családi köre tagjait, vagy azt a 10-20 ismerősét, akiknek elege van Orbán rendszeréből, amely Magyarország életének minden egyes pillanatára rátette a kezét – mondta albertirsai fórumán Ujhelyi István.

Az MSZP EP-képviselője a jelenlevők segítségét kért:e hívják fel ismerőseiket, és biztassák őket arra, menjenek el szavazni május 26-án, és Orbánékkal szemben az MSZP-Párbeszéd listáját támogassák.

Mivel a sajtóhoz nem fér hozzá az ellenzék, tájékoztatás helyett egy hazugsággyár működik, így nem maradt más eszközük, csak a Facebook nyilvánossága és szimpatizánsaik segítsége.

Emlékezettett arra, egy évvel ezelőtt 50 ezerrel többen szavaztak Orbán ellen, ezért ha két hét múlva mindenki elmegy szavazni, aki ezt megtette 2018-ban, akkor meglepő eredmény születhet. “Ez nagyon fontos üzenet lenne Európa számára” – emelte ki. Fontos azért, folytatta, mert az MSZP akarja a magyarság érdekeit az európai intézményekben napi küzdelmekben képviselni, miután Orbán erre már képtelen.

Ezért van jelentősége annak, minél több Európa-párti képviselőt válasszanak meg, hogy a Fidesz ne vigye el a 21 mandátum kétharmadát, de még a felét se.

Ujhelyi kitért az ellenzéki pártokra is, felidézve, az MSZP kezdetektől az együttműködést, a közös lista állítását szorgalmazta. Hibás számításokra alapozott egyéni érdekek miatt ezt sajnos nem sikerült összehozni. Ugyanakkor, tette hozzá, azt is el kell mondani, a választási matematika miatt az 5 százalékot el nem érő kis pártokra adott szavazatokból akár egy újabb fideszes mandátum is keletkezhet.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Minden második ilyen szavazat a Fideszt fogja gazdagítani a voksok újraosztása során, ezért kell olyan listára szavazni, amelyből biztosan ellenzéki mandátum keletkezik: ilyen az MSZP Párbeszéddel és civil szervezetekkel létrehozott listája. Ujhelyi az egyetlen közös lista színességére utalva több tagját megnevezte: az idén érettségiző Kálló Dánielt, a Független Diákparlament korábbi szóvivőjét, Kovács László volt külügyminisztert, Andor László volt európai uniós biztost.


Azt is megemlítette, a devizahiteles károsultakat képviselő szervezet egyik vezetője, illetve a fővárosból és vidékről több fiatal is csatlakozott hozzájuk. “Én azt hiszem, ez a csapat megérdemli a támogatást” – állapította meg Ujhelyi István.Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük