Tóth Bertalan, az MSZP elnöke
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

48 óra.

Ennyi időt adott az MSZP elnöke a közmédiának arra, hogy közzétegyék híradójukban az MSZP-Párbeszéd kampányfilmjét. Mint a Népszava fogalmaz:

Kedden hozott ítéletet a Kúria arról: semmi baj sem volt azzal, hogy a köztévé az FTC-Újpest bajnoki meccs szünetébe ékelt egyperces híradóban kampányolt a Fidesznek, illetve nem volt igaza a Nemzeti Választási Bizottságnak, amikor ezért 745 ezer forintos bírságot szabott ki.

Hivatalos levélben kereste meg ezután Tóth Bertalan, az MSZP elnöke az MTVA-t, illetve az M4 kiadóját, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-t.

Ebben azt írja: tekintettel arra, hogy az M4 bemutatta a kormánypárt kampányfilmjének szerkesztett változatát, a választási eljárásról szóló törvény esélyegyenlőségre vonatkozó része alapján azt kérik, a szocialisták kampányfilmjét 48 órán belül hasonló módon szerkesztve tegyék közzé az egyperces híradóban.

A levél szerint mindegy, hogy az M4-en, vagy az M1-en kerül adásba a reklám, az MSZP csak azt szögezi le: még közreadás előtt küldjék meg jóváhagyásra a kész anyagot. A szocialisták két kampányfilmje a párt közösségi oldalán is elérhető.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: