Kétségbeesetten menekül Orbán a felelősségre vonás elől – ilyen ócska trükkel próbálkozik a bukott politikus


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke kétségbeesetten és gyáván menekül a felelősségre vonás elöl.

Politikája és az általa elkövetett gaztettek miatt saját európai pártcsaládja az Európai Néppárt felfüggesztette a Fidesz és Orbán Viktor tagsági viszonyát a vezető politikai erő döntéshozatalában és felállított egy bizottságot az un. Bölcsek Tanácsát.A testület feladata a magyar kormánypárt tevékenységének értékelése lenne, valamint meghoznia a végleges döntést Orbánék kizárásáról. A „bölcsek tanácsát” az Európai Néppárt (EPP) márciusi politikai gyűlésén hozták létre, amikor felfüggesztették a Fidesz tagságát. Vezetője a belga Herman van Rompuy, tagjai még Hans-Gert Pöttering német és Wolfgang Schüssel osztrák politikus.

A Tanács még az EP választások előtt szeretett volna pontot tenni az ügy végére, ám Orbán Viktor mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje a felelősségre vonást.

Az európai parlamenti választások előtt szerettek volna megbeszélést folytatni Orbán Viktorral az Európai Néppárt „bölcsei”, de a miniszterelnök elhárította a megkeresést, mondván, a megadott időpontig nem lesz lehetősége tárgyalóasztalhoz ülni, írja a Népszava.

Ennek a látogatásnak viszont nemhogy kitűzött időpontja nincs, de az is lehet, hogy sor se kerül rá.

A Fidesz egyébként márciusban még nyitott volt a tanács fogadására, de az utóbbi hetekben nagyon megromlott Orbán és az EPP viszonya. Ettől függetlenül nem fogják tudni elkerülni az elkerülhetetlent. A döntést ugyanis Orbán nélkül is meg fogják hozni.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük