Döbbenetes adatokat hozott nyilvánosságra Ujhelyi – Most tényleg meg lehet szorongatni a Fideszt!!


Dr. Ujhelyi István - Fotó: Facebook
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ha minden ellenzéki szavazó elmegy, aki egy évvel ezelőtt megtette, fej-fej melleti eredmény születhet a kormányoldal és az Európa-párti erők között…

– jelentette ki Ujhelyi István albertirsai fórumán. Arra kérte támogatóikat, minél több ismerősüket hívják fel és biztassák őket az MSZP-Párbeszéd listára való szavazásra.

Már az elég lenne, ha mindenki felhívná szűkebb családi köre tagjait, vagy azt a 10-20 ismerősét, akiknek elege van Orbán rendszeréből, amely Magyarország életének minden egyes pillanatára rátette a kezét – mondta albertirsai fórumán Ujhelyi István.
Az MSZP EP-képviselője a jelenlevők segítségét kért:e hívják fel ismerőseiket, és biztassák őket arra, menjenek el szavazni május 26-án, és Orbánékkal szemben az MSZP-Párbeszéd listáját támogassák. Mivel a sajtóhoz nem fér hozzá az ellenzék, tájékoztatás helyett egy hazugsággyár működik, így nem maradt más eszközük, csak a Facebook nyilvánossága és szimpatizánsaik segítsége.

Emlékezettett arra, egy évvel ezelőtt 50 ezerrel többen szavaztak Orbán ellen, ezért ha két hét múlva mindenki elmegy szavazni, aki ezt megtette 2018-ban, akkor meglepő eredmény születhet. “Ez nagyon fontos üzenet lenne Európa számára” – emelte ki. Fontos azért, folytatta, mert az MSZP akarja a magyarság érdekeit az európai intézményekben napi küzdelmekben képviselni, miután Orbán erre már képtelen.

Ezért van jelentősége annak, minél több Európa-párti képviselőt válasszanak meg, hogy a Fidesz ne vigye el a 21 mandátum kétharmadát, de még a felét se.

Ujhelyi kitért az ellenzéki pártokra is, felidézve, az MSZP kezdetektől az együttműködést, a közös lista állítását szorgalmazta. Hibás számításokra alapozott egyéni érdekek miatt ezt sajnos nem sikerült összehozni. Ugyanakkor, tette hozzá, azt is el kell mondani, a választási matematika miatt az 5 százalékot el nem érő kis pártokra adott szavazatokból akár egy újabb fideszes mandátum is keletkezhet.

Minden második ilyen szavazat a Fideszt fogja gazdagítani a voksok újraosztása során, ezért kell olyan listára szavazni, amelyből biztosan ellenzéki mandátum keletkezik: ilyen az MSZP Párbeszéddel és civil szervezetekkel létrehozott listája. Ujhelyi az egyetlen közös lista színességére utalva több tagját megnevezte: az idén érettségiző Kálló Dánielt, a Független Diákparlament korábbi szóvivőjét, Kovács László volt külügyminisztert, Andor László volt európai uniós biztost.

Azt is megemlítette, a devizahiteles károsultakat képviselő szervezet egyik vezetője, illetve a fővárosból és vidékről több fiatal is csatlakozott hozzájuk. “Én azt hiszem, ez a csapat megérdemli a támogatást” – állapította meg Ujhelyi István.

 A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük