Rendőrök - Fotó: MNO
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes írásba futottunk bele a facebookon. Egy fiatal 16 éves lány írt egy megdöbbentő bejegyzést az egyik legnagyobb közösségi csoportba.

Állítása szerint pusztán kinézete miatt zaklatták rendőrök, extrém öltözködése miatt Budapesten. Mint írja:

Nem szoktam ide írni de nemrég történt valami ami valamilyen szinten kiverte nálam a biztosítékot. Metalheadként egy szokásos,mindennapi kinézetem áll egy 14 soros acélbetétes bakancsból,fekete farmer,bandás póló,oldalláncok,szegecses karkötő és málhazsákból(nem kérek olyan hozzászólásokat,hogy ,,minek ennyi kiegészítő?”stb.)

16 éves vagyok,többnyire békeszerető(nem iszok közterüketen,fülhallgatóval hallgatok zenét,nem tolakszom,nem lökdösődök,mégis előszeretettel találnak meg a rendőrök,szokásosan igazoltatás céljából(aki nem újkeletű dolog,teljesen normális)

Mégis annyi attrocitás ér a rendőrök felől,főként a kinézetem miatt amit ,,nehezen dolgozok fel”. A velem lévő,tornacipőben lévő ,,normális” kinézetű embert mégsem igazoltatják.

Ez csak Pesten figyelhető meg főként. Sokkal több ilyen sztorim van,amit csak az öltözködésemnek tudok be. Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről a jelenségről,illetve akinek van hasonló története azt szívesen elolvasom!

Aki idáig eljutott annak köszönöm szépen!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: