Németh Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mióta Németh Szilárd kezébe adták a Honvédség fejlesztésének ügyét, azóta én is biztonságban érzem magam (se).


Most viszont itt az ideje a babérok learatásának, hiszen a Rezsibiztos a honvédséget is haptákba vágta, így elérkezett az idő, hogy a Magyar Posta hat címletű alkalmi bélyegblokk kibocsátásával örökíti meg a Magyar Honvédség jelenlegi haditechnikai eszközeit a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program kapcsán.

A hős katonák és helytállásuk, a haza védelme, haderőfejlesztések, katonai eszközök, járművek tematikája az elmúlt 150 év során gyakran megjelent különböző bélyegeken. Az I. világháborúban pedig a Posta feláras bélyegek kibocsátásával szervezett gyűjtést és támogatta a hadiözvegyek és árvák megsegítését.

Miért éppen bélyeg? – kérdezhetnénk. A Honvédelmi minisztérium közleménye szerint ez az aprócska papírdarab, amely eredeti funkcióját tekintve a levelek célba juttatását könnyíti meg, annál sokkal többet jelent az értő szemek, különösen a gyűjtők számára.

Apró felületeken a világ- mondhatjuk róla, hiszen a bélyegek korokat, embereket, történéseket foglalnak össze, emlékeket hordoznak, idéznek fel.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: