Németh Szilárdék kieszelték a turpisságot, hogyan is lehet a legjobban megvédeni a hazát: Íme!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Mióta Németh Szilárd kezébe adták a Honvédség fejlesztésének ügyét, azóta én is biztonságban érzem magam (se).


Most viszont itt az ideje a babérok learatásának, hiszen a Rezsibiztos a honvédséget is haptákba vágta, így elérkezett az idő, hogy a Magyar Posta hat címletű alkalmi bélyegblokk kibocsátásával örökíti meg a Magyar Honvédség jelenlegi haditechnikai eszközeit a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program kapcsán.

A hős katonák és helytállásuk, a haza védelme, haderőfejlesztések, katonai eszközök, járművek tematikája az elmúlt 150 év során gyakran megjelent különböző bélyegeken. Az I. világháborúban pedig a Posta feláras bélyegek kibocsátásával szervezett gyűjtést és támogatta a hadiözvegyek és árvák megsegítését.

Miért éppen bélyeg? – kérdezhetnénk. A Honvédelmi minisztérium közleménye szerint ez az aprócska papírdarab, amely eredeti funkcióját tekintve a levelek célba juttatását könnyíti meg, annál sokkal többet jelent az értő szemek, különösen a gyűjtők számára.

Apró felületeken a világ- mondhatjuk róla, hiszen a bélyegek korokat, embereket, történéseket foglalnak össze, emlékeket hordoznak, idéznek fel.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük