Hatalmas gyomrost vitt be az Európai Néppárt a Fidesznek – fülüket farkukat behúzva kullogtak haza Orbánék


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Orbán megint kivont karddal rontott volna neki Európának, de úgy lepattant róla, mint jégtömbről a Transszibériai express.

Hatalmas hanggal kijelentette a Fidesz kis-nagy vezére Orbán, hogy szerinte alkalmatlannak titulálta Manfred Webert az Európai Bizottság elnöki posztjára. A kijelentése azért is pikáns, hiszen saját pártcsaládjának csúcsjelöltjéről beszélt a Fidesz elnöke.Hiába gerincért sem kell kétszer sorban állni. Orbánt csak a hatalom érdekli, ha kell tüzel a sajátjaira, ha éppen azt kívánja politikai érdeke. De kampányidőszakban a saját jelöltjét kritizálni… mégiscsak gerinctelen lépés.

De a Néppárt válasza keményebb volt Orbánnál és előrevetítette azt, amit már sejteni lehet, hogy a Fideszt úgy fogják kivágni Európa jelenleg vezető politikai erőit tömörítő pártból, mint azt a bizonyos macskát… ugye nem kell mondanom.

A néppárt azt válaszolta:

nem Manfred Weber lenne az első bizottsági elnök, akit a Fidesz szavazatai nélkül választanak meg.

Ez bizonyára utalás arra, hogy annak idején, 2014-ben sem a Fidesz szavazataival lett megválasztva a posztra Jean-Claude Juncker.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük