Elindul a szavazatszivattyú: Farkas Flórián és a Lungo Drom országjárásra indul


2017. június 12. Parlament. Országgyűlés. Farkas Flórián. Fotó: Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz közeli civil tömörülés felszántja az országot.

Farkas Flórián elnök országjárásának következő állomása Hajdú-Bihar, Baranya és Tolna megye volt május 9-10-én.

A stratégiailag kiemelt fontosságú eseményeken a szervezet választókörzeti és választókerületi felelősei mellett a Fidesz országgyűlési képviselői, a térség kisebbségi önkormányzati és civil szervezet vezetői is részt vettek. – írja közleményében a roma szervezet.

Süli János miniszter, országgyűlési képviselő a Tolna megyei eseményen hangsúlyozta, hogy a cigányság szavazata rendkívül fontos az európai parlamenti választáson. Mint mondta, a cigányság társadalmi felzárkózásának kérdése kiemelt helyen szerepel a kormányprogramban. Kihangsúlyozta a foglalkoztatás kérdését, mely területre ő is nagy hangsúlyt fektet a Paks II. beruházásnál.

Farkas Flórián, a Szövetség elnöke kiemelte, hogy tapasztalatai alapján a cigány lakosság érzi a május 26-i európai parlamenti választás jelentőségét. A helyi közösségek semmilyen körülmények között nem támogatják, hogy Magyarország bevándorlóország legyen – mondta az elnök. A Lungo Drom mindent megtesz azért, hogy a cigányság minél nagyobb létszámban vegyen részt az európai parlamenti választáson, ezért minden cigány képviselőt megszólít, szervezeti hovatartozástól függetlenül.

A roma és a többségi magyar társadalom számára a békés együttélés a fontos. A jelenlévők egyöntetűen kijelentették, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek ennek érdekében.

Valamennyi eseményen szóba került egyes szervezetek, személyek által Törökszentmiklósra tervezett, a cigányságot támadó, félelemkeltő demonstráció.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

A Lungo Drom nyugalomra inti az állampolgárokat és elsősorban a cigányságot ezzel kapcsolatosan. A cigányság saját körén belül is elítéli azokat a személyeket, akik nem tartják be a társadalmi normákat és a törvényeket. Ugyanakkor nem engedhető meg az sem, hogy az országban félkatonai szervezetek alakuljanak, amelyeknek célja a gyűlöletkeltés, félelemkeltés, a közösség egyes tagjai elleni erőszakra történő felhívás.


Ezek ellen a rasszista személyek és szervezetek ellen a leghatározottabban fel kell lépnie a magyar hatóságoknak.Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük