Példátlan ellenzéki összefogás: “hiába a 2kg liszt , cukor , olaj amivel az időseket próbálják megvenni”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mai napon az összes ellenzéki párt olyan mértékű összefogást tanusított , ami követendő példa lehetne az egész országban.

Az egykori Árpád kórház épületét 1.3 milliárd forintból munkásszállónak építené át a Fidesz a jelenlegi polgármesterének Wintermantel Zsolt politikai támogatásával ,mely az újpesti lakosok nagy részét megdöbbenti.

Az egykori kórház a környező kerületeket is ellátta így nem csak az újpestieket szolgálta hanem Rákospalotát , Fótot és Dunakeszit is.Az Újpesti Piacon a házirendet betartva minden párt ( DK ,Jobbik , Momentum , MSZP ) közösen tartották ezt a plakátot , hogy az emberek figyelmét felhívják arra , hogy hiába a 2kg liszt , cukor , olaj amivel az időseket próbálják megvenni , ne hunyjunk szemet a fontos kérdések felett.

Az őszi választások ellenzéki polgármester jelöltje Déri Tibor , akivel beszélgettem a kórházról sokkal szimpatikusabb megoldásokat javasol , melyek az újpestiek érdekeit tartják szem előtt.

Az épületet lehetne másra is használni akár idősek otthonának , a fiatal párok lakhatásának megoldására , de elsődlegesen a kórház felújítására és annak újra nyitása lenne a cél , melyet a Fidesz záratott be 2012-ben.

Telinger Andrea/Újpesti hírmondó

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük