Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mai napon az összes ellenzéki párt olyan mértékű összefogást tanusított , ami követendő példa lehetne az egész országban.

Az egykori Árpád kórház épületét 1.3 milliárd forintból munkásszállónak építené át a Fidesz a jelenlegi polgármesterének Wintermantel Zsolt politikai támogatásával ,mely az újpesti lakosok nagy részét megdöbbenti.

Az egykori kórház a környező kerületeket is ellátta így nem csak az újpestieket szolgálta hanem Rákospalotát , Fótot és Dunakeszit is.

Az Újpesti Piacon a házirendet betartva minden párt ( DK ,Jobbik , Momentum , MSZP ) közösen tartották ezt a plakátot , hogy az emberek figyelmét felhívják arra , hogy hiába a 2kg liszt , cukor , olaj amivel az időseket próbálják megvenni , ne hunyjunk szemet a fontos kérdések felett.

Az őszi választások ellenzéki polgármester jelöltje Déri Tibor , akivel beszélgettem a kórházról sokkal szimpatikusabb megoldásokat javasol , melyek az újpestiek érdekeit tartják szem előtt.

Az épületet lehetne másra is használni akár idősek otthonának , a fiatal párok lakhatásának megoldására , de elsődlegesen a kórház felújítására és annak újra nyitása lenne a cél , melyet a Fidesz záratott be 2012-ben.

Telinger Andrea/Újpesti hírmondó


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: