Orbán Viktor 2017 november - Fotó: OV Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbán Viktor hatalmasat hibázott.

A Fidesz politikáját jó ideje az erő dominálja. Rengeteg szavazó csak az erő miatt szavaz a kormánypártokra. Nem csak mert megfélemlítve vannak, hanem mert az ember szeret az erősebbhez húzni. De az erő tartja össze a strómanok hálózatát, az erő az ami egyben tartja a maffiaállam darabjait.

De mi történik akkor, ha elfogy a lendület, ha kiderül az oroszlánról, hogy nincsenek fogai, ha elfogy a Fidesz és Orbán Viktor ereje? Ha vérszagot kapnak a NER cápái és kiderül Orbán már korántsem az az erős vezető, mint amilyennek hiszik őt?

Kártyavár. Kártyavárként omlik össze a teljes rendszer ebben a pillanatban. Régóta tudjuk, a Fidesz hatalma nem lassan és csendben fog összeroppanni, hanem egyik pillanatról a másikra. Mint ahogyan a Szovjetunió, nem lesznek előjelek, egyszer csak tudni fogjuk, hogy vége. Azt gondolom, az első lépés megtörtént. Kiderült, hogy Orbán Viktor ereje megroppant.

Európa legfontosabb és legnagyobb hírcsatornája, az Euronews vitát kezdeményezett Frans Timmermans és Orbán Viktor között. Az Európai Szocialisták Pártja vezetője péntek délelőtt úgy döntött, beleáll a vitába – jelentette be Ujhelyi István rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Az MSZP EP-képviselője elmondta, Frans Timmermans, akinek komoly esélye van arra, hogy a választások után az Európai Bizottság elnöki székéből meghatározza Európa következő éveinek politikáját, május 18-án az MSZP meghívására részt vesz a szocialista párt kongresszusán.

Frans Timmermans tehát vállalja a nyilvános vitát Orbán Viktorral, az Európa-ellenes újfasiszták, populisták és nacionalisták zászlóvivőjével.

Úgy látszik azonban, hogy Orbán egy gyáva és meggyendült. Bár előszeretettel foglalkozik Frans Timmermans személyével, Orbán most sajtófőnöke mögé bújva azt üzente, hogy nem vitázik.

Miniszterelnök Úr! Hová tűnt önből a magyar virtus? Legyen végre férfi és álljon ki, ha annyira nagy legénynek hiszi magát! Vagy inkább arról van szó, hogy egy nyilvános vitán nem hazudozhat összevissza?


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: