Melyik pártra fog szavazni az EP választáson? (szavazás a cikkben)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Egyre másra látnak napvilágot a különböző felmérések és közvélemény-kutatási adatok arra vonatkozóan, hogy ki melyik pártot választja majd a közelgő EP választásokon.

Éppen ezért mi is meghirdetünk egy felmérést, hiszen egyrészt szkeptikusak vagyunk a közvélemény-kutatók számait látva, másrészt érdekel bennünket, hogy olvasóinknak melyik párt a legszimpatikusabb.

Jelen állás szerint a a Fidesz 52%-on áll, az MSZP-Párbeszéd 16, Jobbik 15, DK 7, Momentum 6, LMP 4%. Mi azonban azt gondoljuk, hogy a valóság teljesen más végeredményt fog hozni a május 26.-i választáson.

Sokan ugyanis nem merik elmondani névvel a közvélemény-kutatóknak, melyik pártot fogják választani, éppen ezért hoztuk létre ezt az internetes szavazást, ahol teljesen név nélkül választhatják ki olvasóink azt a pártot, amelyikre szavazni fognak.

Ön melyik pártra fog szavazni az EP választáson

Ön melyik pártra fog szavazni az EP választáson?View Results

Betöltés ... Betöltés ...


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük