Melyik pártra fog szavazni az EP választáson? (szavazás a cikkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egyre másra látnak napvilágot a különböző felmérések és közvélemény-kutatási adatok arra vonatkozóan, hogy ki melyik pártot választja majd a közelgő EP választásokon.

Éppen ezért mi is meghirdetünk egy felmérést, hiszen egyrészt szkeptikusak vagyunk a közvélemény-kutatók számait látva, másrészt érdekel bennünket, hogy olvasóinknak melyik párt a legszimpatikusabb.Jelen állás szerint a a Fidesz 52%-on áll, az MSZP-Párbeszéd 16, Jobbik 15, DK 7, Momentum 6, LMP 4%. Mi azonban azt gondoljuk, hogy a valóság teljesen más végeredményt fog hozni a május 26.-i választáson.

Sokan ugyanis nem merik elmondani névvel a közvélemény-kutatóknak, melyik pártot fogják választani, éppen ezért hoztuk létre ezt az internetes szavazást, ahol teljesen név nélkül választhatják ki olvasóink azt a pártot, amelyikre szavazni fognak.

Ön melyik pártra fog szavazni az EP választáson
Ön melyik pártra fog szavazni az EP választáson?


View Results

Betöltés ... Betöltés ...


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük