Hivatalosan is elmarasztalták a Fideszt – törvénytelen amit művelnek


Kiemelt kép a 2014-es választási kampány idejéről, MTI / Mohai Balázs
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 257

Persze ha jobban megkapargatnánk a felszínt más akár a büntető törvénykönyv tényállásait is kimerítő cselekmények is akár a felszínre bukkanhatnának.

Mindenesetre a kis siker is siker. A Demokratikus Koalíció választási kifogást tett amiatt, mert a párt állítása szerint csak és kizárólag a Fidesz választási hirdetései helyezhető el a Pest megyei ELMŰ oszlopokon.A bizottság pedig elmeszelte a kormánypártokat. A Pest Megyei Területi Választási Bizottság ugyanis kimondta: törvénysértő, hogy csak a Fidesz plakátolhat az Elmű villanyoszlopaira. Gyakorlatilag tisztességtelen előnyre tehetne ezzel szert a Fidesz a többi párttal szemben.

A bizottság úgy találta, hogy a Demokratikus Koalíció plakátjainak a villanyoszlopokon való elhelyezését akadályozó ESMA Reklámcég, megsértette az esélyegyenlőség elvét. A DK ugyanis korábban azt a tájékoztatást kapta, hogy az Elmű villanyoszlopain az ESMA Reklámcég illetékes a reklámok, választási plakátok elhelyezésében.

AZ ESMA viszont megtagadta a DK plakátjainak elhelyezését, ezzel szemben a Fidesz plakátjai felkerülhettek. – írja a DK alelnöke közleményében. A mai döntéssel tehát megnyílik a lehetőség a többi párt számára is, legalábbis Pest megyében.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 257
  • 257
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük