Hatalmas ellenzéki menet szerveződik Budapesten ma estére – mutatjuk a részleteket!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hatalmas ellenzéki megmozdulás szerveződik Budapesten ma estére.

Az MSZP és a Párbeszéd fáklyás felvonulást szervez ma a Szent Gellért térre. Az előzetes információink szerint több ezer résztvevő várható a megmozdulásra.“Amikor a demagógok politikai válságot idéznek elő hatalmuk megtartásáért, eljön a csendes, békés, együttműködésben gondolkodó többség ideje. ” – írja közleményében az MSZP.

A párt szerint az Egyesült Királyságban zajló Brexit drámája pontosan megmutatja, mi történhet, ha hagyjuk, hogy a demagóg őrület akadálytalanul szedhesse áldozatait. Felelősek vagyunk azért, hogy a normális, nyugodt mindennapokat akarók tudják: nincsenek egyedül.

69. évvel ezelőtt Robert Schuman francia külügyminiszter ezen a napon, május 9-én kezdeményezte az Európai Unió elődje létrehozását. Mára ez a kísérlet a kontinens békéjének és fejlődésének garanciájává nőtte ki magát.

Legyünk ott, adjunk hangot a normális, csendes többségnek! Gyújtsunk egy fáklyát a békéért, az együttműködésért, a szabadságért! – zárul a párt közleménye.

A ma 19 órakkor kezdődő Szent Gellért téri fáklyás rendezvényen beszédet mond:
Szabó Tímea országgyűlési képviselő
Tüttő Kata európai parlamenti képviselőjelölt
Ujhelyi István európai parlamenti képviselő
Tóth Bertalan, az MSZP elnöke
Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Zugló polgármestere

Részletek az esemény hivatalos oldalán, ahol jelezheti részvételi szándékát is.


 

Legyünk ott minél többen és osszuk meg ismerőseinkkel!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük