Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Lebukott Orbán. Amikor ezeket a sorokat leírom, akkor bizonyos vagyok benne, hogy ezután semmi nem maradhat úgy, mint előtte.

Egész egyszerűen a kétharmad egyik kulcsmomentumáról rántotta le a leplet a szocialista Ujhelyi István. Nem újdonság, most azonban bizonyítékot is láthatunk arra, milyen módon szerezték meg a hatalmat és adtak hamis tudatot a teljes magyar társadalomnak.

A HírHugó blog számolt be arról, hogy az MSZP-s Ujhelyi István a saját Facebook oldalán osztott meg egy képernyőképet a Ripost nevű Fidesz-közeli bulvárlapról, amely a fidesz.hu szerkesztő megjelöléssel lett publikálva. Azonban nem ez volt az első olyan hiba, amiből arra lehet következtetni, hogy a Fidesz-média lejárató anyagait a pártközpontban írják.

Az MSZP-s Ujhelyi István közölt egy fényképet a Ripost nevű internetes portálról, ami egy róla íródott lejárató cikkről készült. A szokásos “Ripost” felhasználói név helyett azonban a szerzőnél a Fidesz.hu szerepelt.

Az internetes világhoz értő szakértönk elmondta, hogy a portálrendszereknél a szerzőket nem kézzel írják be, hanem jogosultsággal rendelkező úgynevezett adminok vagy szerkesztők vannak.

Így tehát nem kizárható, hogy a Fidesz világ portálrendszereibe vannak olyan felhasználók, amelyik mindegyik oldalhoz hozzáférnek így fordulhatott elő az a hiba, hogy a fidesz.hu adminja hozzáfér a Riposthoz és tud cikket közreadni, csak elfelejtett felhasználói nevet váltani.

Nem ez volt az első esett, amikor olyan hibára bukkantak a vájtabb szemű újságolvasók, amiből arra lehet következtetni, hogy a Fidesz-média lejárató propagandái egyenesen a pártközpontban készülhetnek.

Még márciusban a 24.hu egyik olvasója szúrta ki a beismerő vallomással felérő bakit: a TV2 Tények című Fidesz-propaganda híradó Facebook oldalán az elérhetőségek résznél a www.fidesz.hu volt megadva, mint hivatalos kapcsolattartási elérhetőség.

FRISS: Időközben módosították a Ripost oldalán a Fidesz.hu usert és mostmár a szokásos Ripost szerepel a felhasználó helyén.

Téged kedves olvasón arra kérünk, hogy oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenkinek leesen a 20 fillér ilyen furcsa sorozatos hibák nem lehetnek a véletlen művei, a Fidesz-média lejárató anyagait a pártközpontban írhatják!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: