Kreatív: Nekiment az utca népe a Fidesz plakátjainak – ezzel a módszerrel “javítják ki” a Fidesz plakátjait


Kiemelt kép a 2014-es választási kampány idejéről, MTI / Mohai Balázs
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 94

A megváltozott törvényi feltételek következtében gyakorlatilag a Fidesz plakátjain kívül más párt plakátjait szinte csak elvétve lehet látni.

De mint ismeretes, minden hatásnak megvan a hasonló erejű, de ellentétes hatású ellenhatása. Nagyon úgy néz ki, hogy a magyar polgárok a maguk eszközeikkel megtalálták a módját annak, hogyan lehet “kiegyensúlyozni” az eltérő lehetőségeket.Senkit nem kívánunk biztatni semmire természetesen, de tény sokkal jobb érzés úgy sétálgatni a városban, hogy a hazugságok helyett még a Fidesz plakátjaira végre a valóság került kiírásra.

Az alábbi fényképeket a facebookon találtuk, a beszámoló szerint a Jászai Mari téren a parlament szomszédságában már így festenek a Fidesz által elhelyezett kampánytáblák.

Azért megnézném a munkába siető Fidesz-politikusok arcát, amikor meglátják ezeket:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 94
  • 94
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük