Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nyílt levél Deutsch Tamáshoz
Kedves Tamás!

Vagy önszántadból hazudsz, vagy téged is átvert saját pártod hazugsággyára. Elmondom ezért, hogy miről tárgyaltam hétfőn és miről tájékoztattuk a közvéleményt, de küldöm neked a vágatlan anyagot is azért, hogy máskor ne ess a hazugság bűnébe.

Hétfőn, amíg pártelnököd, Orbán Viktor az éppen aktuális újfasiszta barátját fogadta, addig én az osztrák szociáldemokratákkal arról tárgyaltam, hogy Európának milyen módon kell változnia.

Az unió ugyanis az egyetlen záloga kontinensünk biztonságának, békéjének, de most már polgárai hétköznapi boldogulására is oda kell, hogy figyeljen.

Nyitott fülekre találtam, éppen ezért egy közös sajtótájékoztatón, az osztrák szocialisták listavezetőjével bejelentettük: célunk egy Szociális Európa megteremtése!

Ez számunkra egy olyan országot jelent, ahol egyetlen egy dolgozó polgár sem kereshet 240 ezer forintnál (750 eurónál) kevesebb bért, ahol a nyugdíjasok nem rettegnek az előttük álló hónaptól, ahol az orvosok és a nővérek hazájukban látják el hivatásukat, mert a magyar bérekből is nyugodtan tudnak élni.

A nap további részében politikus társaimmal együtt erről beszéltünk Sopronban is – az erről készült felvételeket is küldöm – azzal kiegészítve, hogy az orbáni politika tönkreteszi hazánkat, és könnyen előfordulhat, hogy a Te pártelnököd kivezeti az országot az Európai Unióból, ami a soproniak, és az egész ország számára egy újabb vasfüggönyt jelentene hazánk és Nyugat-Európa között.

Hazudozásoddal kapcsolatban “érteni vélem”, hogy a propagandagyár működtetői két legyet akartak ütni egy csapásra: elterelni az ország valós állapotáról a figyelmet, másrészt hazudozni azért, hogy újra beinduljon a kifulladóban lévő migránskampány. Ez nem jött be.

Kedves Tamás!

Küldöm tehát a vágatlan felvételeket, légy szíves tájékoztass, hogy mikor, melyik résznél hallottad tőlem a nekem tulajdonított gondolatokat. (https://bit.ly/2vK115O; https://bit.ly/2E5yrjV)
Addig is inkább kérdezz, mielőtt kiállsz égetni magad. Ne feledd, éppen ma nyertem helyreigazítási pert a hirado.hu-val szemben egy előző hazugságod kapcsán.

Üdvözlettel:

Ujhelyi István
EP-képviselő


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: