Elfogyott a türelem: a DK pereli Orbán legfőbb bizalmasát, sőt nemzetközi szervezetekhez fordul


Gréczy Zsolt DK szóvívő - Fotó HírTV
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gréczy Zsolt a DK frakciószóvivője hirdette meg mindezt budapesti sajtótájékoztatóján.

Mint a szóvivő fogalmaz: márciusban elindult az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. végelszámolása. A Matolcsy-családhoz köthető pénzintézet összeomlása után több tízmilliárd forintnyi pénz ragadt benn, és az ügyben feljelentés is történt, a rendőrség mégsem indított nyomozást.A Demokratikus Koalíció korábban már szintén feljelentést tett és az Európai Központi Bankhoz fordult a Matolcsy-család pénzintézetének ügyében.

Lehet, hogy Matolcsy György mindenek felett állónak érzi magát, de nem kezelheti úgy az NHB ügyfeleinek több tízmilliárdnyi vagyonát, mintha a saját malacperselyét rázogatná.

A Demokratikus Koalíció továbbra is követeli az ügy kivizsgálását és az ügyfelek kártalanítását, mert mi, európai magyarok az Európai Egyesült Államok tervét képviselőjük, ahol senkinek a bankja nem lophatja meg az európai polgárokat.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük