Besírsz a Fidesz lakossági fórumán: Hallgasd meg a legújabb okosságot, ami kiböffent “bayerzsóti” száján


Fotó: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 525

Az esélytelenek nyugalmával a Szocialista Pesterzsébeten kampányolt Bayer Zsolt a Fidesz publicistája. Így tehát belefért, hogy okosakat, szépeket és bölcseket mondjon.

A publicista Pesterzsébeten, a Csili Művelődési Központban tartotta azt a kormánypárti szeánszot, ahol megpróbálta meggyőzni az ellenzéki kerület lakóit, hogy szavazzanak a Fideszre. Akár a XIII. kerületbe is mehetett volna Mészáros Lőrincet ajánlgatni….Na, de megtartotta migránsozós, fórumát, ahol többek között arról beszélt:

Vége az európai civilizációnak, aminek utolsó megmaradt esélye szerinte a “lesajnált” Kelet-Közép-Európa. A kontinens megmentésének egyik legjobb módszere – magyarázta –, ha nem hallgatunk a modern idők hívó szavára, és a hagyományos nemi szerepeknél maradva szaporodunk, sokasodunk. – mondta el nyugdíjas korú közönségének a publicista.

Már a nemeinket is lopják tőlünk

dohogott Bayer

A főként nyugdíjasokból álló közönség a publicistától a napi politikán túli – előbbit az este másik előadója Földes Gyula vállalta .Filozofikusabb előadásokba ágyazott, értelmiségi este volt Pesterzsébeten.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 525
  • 525
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük