Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez nem az 50 milliós kérdés, merthogy sajnos nem nehéz kitalálni.

Az van, hogy a stílus maga az ember. Ha pedig egy párttól egyetlen egy emberi pillanatot sem láthatunk, gyanús, hogy nem túl emberi az a párt. Arról van ugyanis szó, hogy a Fidesz anyák napja címén nem csendesen megemlékezett, hanem kampányt csináltak belőle. Méghozzá ízléstelent.

Persze lehetett volna ízléstelenebb, ha esetleg migránsoztak volna, ez a jeles napra való tekintettel elmaradt, azonban így is módfelett ízléstelenre sikeredett az általuk kiadott üdvözlet:

Fidesz-KDNP szeretettel köszönti az édesanyákat. Köszönjük nekik, amit családjukért, gyermekeikért, unokáikért és Magyarországért tesznek.

A kormánypártokra számíthatnak az édesanyák.

Azon dolgozunk, hogy segítsük és támogassuk őket a mindennapokban és minden édesanya biztonságban tudhassa gyermekét. Ezért vezettük be a családi adórendszert, az otthonteremtési programot, a gyed-extrát, a babaváró támogatást, a nők 40-et, bővítjük a családi adókedvezményt, építjük a bölcsődéket, óvodákat, családbarát szülészeteket, segítjük a meddőség leküzdését és az örökbefogadást, januártól pedig lehetőséget teremtünk a nagyszülői gyedre és szja-mentességet adunk a négygyermekes édesanyáknak.

– áll mindez az ígéretcunami a Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató által jegyzett propagandamaszlagban. De komolyan, csak engem zavar mindez vagy valóban ízléstelen? Kommentekben várjuk a véleményeket!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: