Karácsony Gergely - Fotó: Tóth Gergő - Forrás: nepszava.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy tűnik megrettentek Karácsony Gergelytől a fideszes polgármesterek és joggal.

Ugyanis jelen állás szerint akár kétharmados győzelmet is arathat az ellenzék a fővárosban a polgármesteri helyek tekintetében, Karácsony Gergely pedig jó eséllyel pályázik a főpolgármesteri székre.

Ennek érdekében kerületjárása indult az ellenzéki főpolgármester jelölt, annak érdekében, hogy felmérje az előtte álló feladatokat. Erre reagálva a Fidesz kiadta az egyik legrosszabb időket idéző közleményét, amely bizonyítéka annak, mégis miféle hatalom a mai:

Zugló polgármestere ne most fedezze fel Budapestet, inkább tegyen rendet az általa vezetett kerületben! – kezdi vádaktól hemzsegő közleményét a Fidesz.

Mitn írják: Egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp. Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem.

Egyrészt azt gondolom, lesznek bőven Budapesten olyanok, akik viszont fogadni fogják Karácsonyt, másrészt nagy valószínüséggel Karácsony nem a Fidesz leváltásra érett polgármestereit akarja felkeresni, hanem a választókat.

Tény azonban, hogy a Fideszes polgármestereket saját hűbérbirtokaikként kezelik saját kerületeiket, ahonnan kvázi kitiltanák az ellenzéki főpolgármester jelöltet. Az önkormányzatokból egyenlőre kitilthatják, azonban ott még nem tartunk, hogy a közterületekről is.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: