Több, mint százezren látták eddig az az ellenzéki kampányfilmet, amit a jobboldal leginkább betiltana


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Több mint százezer ember látta eddig az a Fidesz-ellenes kampányfilmet, melyet ellenzéki aktivisták készítettek.

Népszerűségét szókimondásának köszönheti a film, no meg annak, hogy egyenesen keresztbe feküdt a Fidesz szándékainak és kifogta a szelet a kormánypártok “patkányozó” kampányából.Már súlyos milliókat költött a Fidesz az ellenzék lejáratására és arra, hogy rásüsse a patkányozást a baloldalra. Amerikai kampánymódszerekkel még egy lejárató filmet is készítettek ennek érdekében.

Az ellenzéki oldal azonban visszavágott. Néhány órával a Fidesz filmjének megjelenése után megjelent az ellen-kampányfilm, amiben a Fidesz V. számú tagkönyvének tulajdonosa maga Bayer Zsolt és mondatai kapnak egy kis reflektorfényt.

Mindenkit kérünk, hogy ossza meg a videót, mert fontos, hogy minél többekhez eljuthasson az ellenzéki narratíva, mert az ellenzéki oldalon nincsenek forintmilliárdok arra, hogy terjedjen az igazság.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük