Aláírásgyűjtést indítanak Antal Imre emlékére – a cikk végén alá is írhatja


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Aláírásgyűjtés Antal Imre emlékére! – hangzik a felhívás melyet a Párbeszéd politikusa Szücs Balázs tett közzé közösségi oldalán.

Mint írja: Antal Imre Erkel Ferenc-díjas magyar zongoraművész, televíziós személyiség, színész, humorista, érdemes művész egykoron Erzsébetváros és a Damjanich utca lakója volt.

Antal Imre hosszú betegség után 2008-ban hagyott itt minket. Damjanich utcai törzshelyén, a Piroska Vendéglőben ma is őrzik emlékét, arcképe ott lóg a falon, egykori törzsasztala fölött, az étlapon azóta is ott van kedvenc étele, a marhapörkölt piros lábasban.Úgy gondolom, Antal Imre életútja, munkássága, az emberek iránta tanúsított feltétlen tiszteletét, szeretetét emlékét meg kell őriznie Erzsébetvárosnak. Humora és kimagasló intelligenciája nagyon hiányzik mindennapjainkból.

Aláírásgyűjtést kezdeményeztem abból a célból, hogy Antal Imre egykori lakóhelyén, a Damjanich utca 40. számú társasházon arcképével egy tábla őrizze a művész emlékét… Kérem csatlakozzon aláírásával, hogy méltóképpen emlékezhessünk rá!

Kérem csatlakozzon aláírásával, hogy méltóképpen emlékezhessünk rá! – írja a politikus.

Ide kattintva aláírhatja a kezdeményezést.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük