Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Aláírásgyűjtés Antal Imre emlékére! – hangzik a felhívás melyet a Párbeszéd politikusa Szücs Balázs tett közzé közösségi oldalán.

Mint írja: Antal Imre Erkel Ferenc-díjas magyar zongoraművész, televíziós személyiség, színész, humorista, érdemes művész egykoron Erzsébetváros és a Damjanich utca lakója volt.

Antal Imre hosszú betegség után 2008-ban hagyott itt minket. Damjanich utcai törzshelyén, a Piroska Vendéglőben ma is őrzik emlékét, arcképe ott lóg a falon, egykori törzsasztala fölött, az étlapon azóta is ott van kedvenc étele, a marhapörkölt piros lábasban.

Úgy gondolom, Antal Imre életútja, munkássága, az emberek iránta tanúsított feltétlen tiszteletét, szeretetét emlékét meg kell őriznie Erzsébetvárosnak. Humora és kimagasló intelligenciája nagyon hiányzik mindennapjainkból.

Aláírásgyűjtést kezdeményeztem abból a célból, hogy Antal Imre egykori lakóhelyén, a Damjanich utca 40. számú társasházon arcképével egy tábla őrizze a művész emlékét… Kérem csatlakozzon aláírásával, hogy méltóképpen emlékezhessünk rá!

Kérem csatlakozzon aláírásával, hogy méltóképpen emlékezhessünk rá! – írja a politikus.

Ide kattintva aláírhatja a kezdeményezést.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: