Tarlós István - Fotó: 24.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 163

Tagadhatatlan, hogy a zöld gondolat nem jellemzi a fővárosi városvezetést.
Nos, értem én, hogy folyamatosan az autósokat okoljuk Budapest légszennyezettsége miatt. A rossz állapotú autók valóban nagy környezeti terhelésnek teszik ki a várost, de maradjunk annyiban, hogy pár évvel ezelőtt amikor a szmogriadó alkalmával csak a páros rendszámú autók közlekedhettek, vagyis az autók 50%-át kitiltották a forgalomból, akkor sem csökkent a város légszennyezettsége.

Persze a legegyszerűbb az autósokat okolni mindenért, hiszen a légszennyező gyárakat nem lehet leállítani, a BKV buszait pedig nem lehet lecserélni. Maradnak az autósok akiket ki lehet kiáltani közellenességnek. Pedig nem hiszem, hogy akár száz autó is nagyobb szennyezést okozna, mint ez:


Kövess minket facebookon is


Beszélhetünk itt a Puzsér féle Sétáló Budapestről a légszennyezettség kapcsán, ami szintén az autósokon verné el a port, de ha nem látjuk azt, hogy a várost az elöregedett buszparkja terheli a legjobban akkor még mindig nem a lényegről beszélünk.

Persze baromi drága modern buszokat szerezni, belátom. De egyrészt nem megoldás akkor sem az autósokat cseszegetni, másrészt úgy gondolom, hogy egy olyan városnak, mely napi 20 milliárd forintot termel a központi költségvetésbe jár a modernizáció.

Tarlós erre nem képes. Ideje távoznia.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 163
  • 163
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here