Megfagyott a vér a Fideszben – elképesztően durván támadott a kormányra az MSZP


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Azt hiszem ezekben a napokban válik világossá, hogy a Fidesz legádázabb, legkeményebb ellenfele az MSZP. A párt egyre harciasabb stílusban és mindenre elszántan támadja a kormányt.

Kásler Miklós a Kossuth Rádióban dicshimnuszokat zeng az egészségügy helyzetéről, majdani fejlesztésekről.Eközben nemrég a Merényiben leszakadt az álmennyezet a patkányok súlya alatt, a mátészalkai kórházban pedig hetek óta ölben cipelik az ápolók és a rokonok a mozgásképtelen, daganatos és más súlyos betegséggel küzdő honfitársainkat azért, mert nem működik a lift.

Bezzeg a kormány tagjainak soron kívüli VIP egészségügyi ellátás jár, légkondis apartmannal, plasztikai műtétekkel, potencia zavarok kezelésével.

Ezt a tempót hívják az emberek patkánykormányzásnak.

Üzenjük a Fidesznek: a napi 1.000.000.-Ft-ba kerülő gyűlöletkampányuk helyett, komolyan kéne venne a patkányinváziót, és meg kéne javíttatni a kórházi liftet – írja közleményében az MSZP


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük