Kíméletlenül nekiment az MSZP a Fidesznek patkányozás ügyben – az MSZP új kampányfilmje beveri a kirakatot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Válaszoltak a szocialisták a Fidesznek. Nem is akármit, nem is akárhogyan!

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! – kezdődik az MSZP kampányfilmje. Mindennek előzménye, hogy az MSZP parlamenti képviselője Bangóné egy félreérthető mondatot mondott el az egyik reggeli műsorban.Erre válaszul a Fidesz milliós értékű, lejárató, gyűlöletkampányt indított az MSZP ellen. A Fidesz kampánya kegyetlenül manipulatív. Azonban inkább most már visszaüt, ugyanis sem az ellenzéki oldalon nem okoz komolyabb károkat, sem az MSZP-nek.

Az ATV szavazást indított, hogy le kellene-e mondania Bangónénak parlamenti mandátumáról. A szavazók elsöprő aránya úgy véli nem kellene (151 szerint igen, 685 szerint nem kellene lemondania)

A szocialisták pedig most egy ütős válasszal vágtak vissza a Fidesznek:

dr. Ujhelyi István az MSZP európai képviselője osztotta meg oldalán, mint írja “akkor beszéljünk világosan a patkányozásról”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük