Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz eddig egymillió forintnál is többet költött lejáratásra csak ebben a kampányban.

Csak Bangóné Borbély Ildikó ellen. A képviselő asszony a minap félreérthető mondatokat mondott el egy népszerű reggeli televízióműsorban, majd ezek után rátámadt a teljes Fidesz propagandagépezet. A 444.hu becslése szerint eddig csaknem egymillió forintot költöttek el csak internetes hirdetésekre, annak érdekében, hogy lenullázzák az ellenzéki képviselőt.

Azonban a tegnapi nap folyamán megszületett az ellenzéki válasz a Fidesz gyűlöletvideójára. Ezt a videót eddig csaknem 30 ezer ember látta és több ezren osztották meg. Nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzéki világ most az egyszer nem sunnyog, hanem tökösen visszaszól a Fidesz-propagandának.

Facebookon 13 ezer megtekintésnél jár a videó, azonban youtube-on ahol eredetileg megjelent jóval nagyobb nézettséget tudhat maga mögött alig 12 órával megjelenése után.

Itt valóban az a verseny, hogy a Fidesz fizetett lejáratókampánya, vagy az emberek útján terjedő válaszvideó jut-e el több emberhez. Illetve még egy nagy kérdés, hogy Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc, Molnár Gyula, Botka László, Ujhelyi István… sorolhatnánk a sort, szóval, hogy hagyjuk-e hogy még egy ellenzéki képviselőt levadásszon a gyűlöletpropaganda. Azt mondom megálljt kell parancsolni mindennek!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: