Felrobbant az internet: egy nap alatt több tízezren látták a Fidesz gyűlöletfilmjére adott ellenzéki választ (+videó)


Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Fidesz eddig egymillió forintnál is többet költött lejáratásra csak ebben a kampányban.

Csak Bangóné Borbély Ildikó ellen. A képviselő asszony a minap félreérthető mondatokat mondott el egy népszerű reggeli televízióműsorban, majd ezek után rátámadt a teljes Fidesz propagandagépezet. A 444.hu becslése szerint eddig csaknem egymillió forintot költöttek el csak internetes hirdetésekre, annak érdekében, hogy lenullázzák az ellenzéki képviselőt.Azonban a tegnapi nap folyamán megszületett az ellenzéki válasz a Fidesz gyűlöletvideójára. Ezt a videót eddig csaknem 30 ezer ember látta és több ezren osztották meg. Nagyon úgy néz ki, hogy az ellenzéki világ most az egyszer nem sunnyog, hanem tökösen visszaszól a Fidesz-propagandának.

Facebookon 13 ezer megtekintésnél jár a videó, azonban youtube-on ahol eredetileg megjelent jóval nagyobb nézettséget tudhat maga mögött alig 12 órával megjelenése után.

Itt valóban az a verseny, hogy a Fidesz fizetett lejáratókampánya, vagy az emberek útján terjedő válaszvideó jut-e el több emberhez. Illetve még egy nagy kérdés, hogy Czeglédy Csaba, Gyurcsány Ferenc, Molnár Gyula, Botka László, Ujhelyi István… sorolhatnánk a sort, szóval, hogy hagyjuk-e hogy még egy ellenzéki képviselőt levadásszon a gyűlöletpropaganda. Azt mondom megálljt kell parancsolni mindennek!

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük