Szénné égette magát Puzsér – ekkora égést rég láttunk politikustól


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bizony visszatért a magyar politikai élet Fekete Pákója és nem hátrál.

Régi mondás az, hogy “valaki nem tudja, hanyas a kabát”. Puzsér láthatólag nem hajlandó mint kezdeni azzal a ténnyel, hogy a legnépszerűtlenebb főpolgármester-jelölt. Az önjelölt politikus pedig kedvére hajlítja a valóságot, még annak ellenére is, hogy alig néhány százalékos támogatottságot tudhat maga mögött.Most újra jelentkezett egy kampányfilmmel, melyben szénné égette magát. A filmje ugyanabban a stílusban készült el, mint a kormánypropaganda Soros filmjei. Ebben a filmben pedig azt követeli:

Rendezzenek előválasztást Tarlós István és Karácsony Gergely között, hogy a két politikus közül ki legyen a néhány százalékos jelölt Puzsér kihívója. Érjük, ugye?

A szinte mérhetetlenül fantasztikus Puzsér, aki felrúgta korábbi ígéretét, hogy indul az előválasztáson most azzal állt elő, hogy Tarlós és Karácsony tartson előválasztást, hogy ki méretődik meg vele szemben. Mint a Gyalog Galopp fekete lovagja, akinek bár a kezét-lábát levágták s ő mégis kiegyezne egy döntetlenben párbaj ellenfelével.

Nem tudom, van-e mélyebben bármi is ennél, mindenesetre megmutatjuk Puzsér ízléses videóját:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük