Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bizony visszatért a magyar politikai élet Fekete Pákója és nem hátrál.

Régi mondás az, hogy “valaki nem tudja, hanyas a kabát”. Puzsér láthatólag nem hajlandó mint kezdeni azzal a ténnyel, hogy a legnépszerűtlenebb főpolgármester-jelölt. Az önjelölt politikus pedig kedvére hajlítja a valóságot, még annak ellenére is, hogy alig néhány százalékos támogatottságot tudhat maga mögött.

Most újra jelentkezett egy kampányfilmmel, melyben szénné égette magát. A filmje ugyanabban a stílusban készült el, mint a kormánypropaganda Soros filmjei. Ebben a filmben pedig azt követeli:

Rendezzenek előválasztást Tarlós István és Karácsony Gergely között, hogy a két politikus közül ki legyen a néhány százalékos jelölt Puzsér kihívója. Érjük, ugye?

A szinte mérhetetlenül fantasztikus Puzsér, aki felrúgta korábbi ígéretét, hogy indul az előválasztáson most azzal állt elő, hogy Tarlós és Karácsony tartson előválasztást, hogy ki méretődik meg vele szemben. Mint a Gyalog Galopp fekete lovagja, akinek bár a kezét-lábát levágták s ő mégis kiegyezne egy döntetlenben párbaj ellenfelével.

Nem tudom, van-e mélyebben bármi is ennél, mindenesetre megmutatjuk Puzsér ízléses videóját:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: