Így tenné tönkre az ellenzéket a hatalom – ez a mesterterv az ellenzék megtörésére


Habony, Rogán - Fotó: 24.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Teljesen egyértelmű, hogy ezzel a módszerrel dolgoznak.

Tagadhatatlan, 2006-ban az ellenzék legnépszerűbb politikusa Gyurcsány Ferenc volt. Elsöprő győzelmet aratott a Fidesz felett. Az MSZP akkori népszerűségén túl a győzelemhez kellett maga Gyurcsány Ferenc és az ő karizmája.

Azután a Fidesz gépezete belátta: nem az MSZP ellen kell hadakoznia, hanem sokkal aljasabb módon egy emberre kell vadászni, annak vezetőjére Gyurcsányra.

Emlékszünk, forint milliárdokért reklámozták az Öszödi beszéd egyes kiszólásait, mint hogy “k@rva ország” vagy a “hazudtunk”. Aki hallotta a teljes beszédet persze pontosan tudja hogy Gyurcsány nem erről beszélt.

A módszer működött, Gyurcsányt szinte majdnem lenullázták, képlet pedig összeállt a jobboldalon. Ez a karaktergyilkosság. De emlékezzünk, milyen vádak fogalmazódtak meg Demszky Gáborral, Bajnai Gordonnal, Hadházy Ákossal vagy szinte bármelyik ellenzéki politikust mondhatnék. Se szeri se száma azoknak a pereknek, ahol kiderült, hogy egy teljes médiagépezet hónapokon kérészül dolgozott azon, hogy politikusokat kivégezzenek.

Így jutunk el Bangóné MSZP-s képviselő patkányozásáig. Egyrészt, csak hogy tisztázzuk: ez azért messze nem volt egy Bayer Zsolti magasságokban szárnyaló kijelentés, másrészt meg nem is azt mondta a képviselőnő.

Bangónét kérdező két ATV-s műsorvezető azt kezdte el kérdezni, hogy mitől nő folyamatosan a Fidesz szavazótábora, miközben az MSZP-é nem nő erre Bangóné azt válaszolja, hogy de nő, majd ezután Kárász a műsorvezető társával kezd el tanakodni, hogy nőt-e vagy sem.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Ezen a ponton Bangóné témát akart váltani, és úgy kezdi, hogy csak  egy mondatot hagyj mondjak, ha már szókimondó vagyok: sok a patkány Magyarországon, ha már a patkánytéma felhozódott itt Budapesten (…)”.  A műsorvezető, Kárász Róbert erre visszakérdezett, hogy mi ennek az áthallása, mire Bangóné úgy felelt: mindenki úgy gondolja, ahogy akarja, ezt meg kellene állítani, a patkányinváziót IS, mert nagyon sok kárt okoz Magyarországnak.


Szerintem az IS szó világossá teszi, hogy két különböző témáról beszél a képviselőnő amit azóta ő is megerősített. De nem is ez a lényege a mostani botránynak.


A botrány ugyanis az, hogy valóban félreérthető a mondat, nem ez az első és nem is az utolsó, amikor félreérthető mondatot mond egy ellenzéki politikus. A kérdés az, hogy hagyjuk-e hogy továbbra is levadásszák az ellenzéki képviselőket egyesével.

Mert ügyet mindig fognak találni. Amint kiderült, hogy Karácsony Gergely válthatja Tarlóst azonnal zuglói parkolási botrány lett. Nagy Blanka ügye, vagy amikor a köztársasági elnök szakdolgozatáról kiderült, hogy másolta, hirtelen rászálltak Gyurcsányra, hogy ő is plagizált. Czeglédy Csaba ügye. Soroljam? Nem lesz olyan, hogy a jobboldal ne használná a médiafölényét, hogy manipulálja a közvéleményt.

Hagyjuk mindezt? Ez a kérdés.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük