Hosszú hallgatás után megszólalt Alföldi Róbert – nem akármit javasol a direktor-zseni, érdemes megfogadni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Alföldi Róbert nem szokta titkolni politikai nézeteit és megszokhattuk, hogy csak fontos dolgokban szólal meg. Most sincs ez máshogy.

A művész facebook oldalán tett közzé egy felhívást, amelyet azt gondolom érdemes megfogadni, hiszen a téma komoly, másrészt én már megtettem azt, amit javasol Alföldi és tényleg napokon keresztül csak zakatolt az agyam.Mint a rendező közösségi oldalán írja:

Kedves Mindenki!

Lehet, hogy első ránézésre hosszúnak tűnik ez az oknyomozó, nagyon fontos dokumentumfilm, amit Gulyás Marci és csapata, a Partizán készített. De így választások előtt különösen fontos, hogy lássuk és értsük, hogy mi és hogyan történik erre mifelénk.

Mert dönteni csak úgy érdemes, ha ismerjük a tényeket és a valóságot.Akkor tudunk felelős állampolgárként dönteni.És szavazni is.Köszönöm, ha megnézi, ha megnézed és ha minél több embernek megmutatod! – írja a rendező.

Megköszönjük, ha egy megosztással másoknak is megmutatja ezt a videót! Terjesszük közösen!
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük