Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ismerős az a kifejezés, hogy kádertemető?

Egy időben az Európai Parlamentet tekintette a jobboldal kádertemetőnek, ahová a lejárt szavatosságú politikusait küldheti, úgy mint Deutsch Tamás vagy Szájjer professzor. Azóta persze minden megváltozott. Az elsődleges front már Brüsszelnél húzódik és hiába lejárt szavatosságúak a fenti politikusok, mégis csak ők ismerik a kinti rendszert.

Na meg más káderekről is gondoskodni kell. Egy olvasónk küldte facebookos hírszolgáltatásunkon keresztül (amihez ide kattintva tud csatlakozni) egy dokumentumot küldött, mely iratokban érdekes nevekre bukkantunk. Ezeket az állításokat ellenőriztük az interneten is, ahol ugyanazt találtuk.

A helyszín az Egyesült Államok azon belül is a kedvelt, homokos tengerpartjairól ismert Miami. Itt működik Magyarország Alkonzulátusa, melynek tisztségviselői: Schmitt Petra Katalin konzul és Kubatov Anikó külügyi attasé.

Persze, előfordulhat a névrokonság, de ennél nagyobb véletlenek is megtörténhetnek a nemzeti együttműködés rendszerében. Aki pedig kételkedik az információban, nos: https://washington.mfa.gov.hu/hun/news/megnyilt-magyarorszag-uj-alkonzulatusa-miamiban

Az bizonyos az övéikről gondoskodnak. Homokos tengerpart és luxus nyaralóövezet.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: