Zseniális cselt eszelt ki az MSZP – elgáncsolták Ujhelyiék a Fideszt


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Néhány nappal ezelőtt belefutottam egy cikkbe a Nyugati Fény nevű portálon (itt).

A cikk lányege az volt, hogy hogyhogy nem csak az MSZP és a Fidesz közelinek mondott Mi Haznák Mozgalom tudott olcsón óriásplakát helyekhez jutni. Míg az összes többi ellenzéki párt vagy nem tudott plakáthelyet foglalni, vagy csak jóval drágábban sikerült nekik.A Nyugati Fény cikke alapján szöget ütött a fejemben az a gondolat, hogy itt valami susmus lehet a háttérben. Persze nem arra gondoltam, mint néhány kommentelő, aki egyből kollaborációt kiáltott, mert ameddig a Mi Hazánk esetében ez természetszerű, én a magam részéről nem tudom elképzelni ezt az MSZP-ről.

Ezért megkerestem egy, a Szocialistáknál a kampányigazgatóságon dolgozó ismerősömet, hogy mégis akkor mi lehet a magyarázata ennek. Röhögve mesélte el, hogy  jártak túl a Fidesz eszén:

“Meguntuk, hogy lassan 8 éve nem tud normálisan plakáthelyeket bérelni az MSZP. Hol a Fidesz kapta az összes helyet, a G-nap után pedig a Jobbik plakátjaival volt tele a város. De ha bármelyik plakátcéghez MSZP-ként odamentünk, nekünk is az orrunkra csapták az ajtót, ugyanazzal az indokkal, mint más ellenzéki pártoknak.

De kieszeltünk egy turpisságot. Nem mi mentünk oda. Megbíztunk egy reklámcéget, így azokat a plakáthelyeket, ahol most kint vannak az óriásplakátjaink az általunk megbízott reklámcég vette meg. Csak akkor derült ki, hogy MSZP plakátok mennek ezekre a felületekre, amikor már meg volt kötve a szerződés.”

Mesélte hahotázva az ismerősöm. Mindenesetre tény az MSZP plakátjai kint vannak, sőt. Ahogyan a minap láttam már a DK is kihelyezte óriásplakátjait. Azért mégis elszomorító, hogy trükköket kell bevetniük a pártoknak azért, hogy tisztességes szolgáltatást kapjanak. Mindenesetre az meg örömteli, hogy van kurázsi és kreativitás a pártoknál.
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük