Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Újabb nagyágyú távozik a köznyelvben csak propagandacsatornaként aposztrofált, az egyszer szebb napokat látott kereskedelmi csatornától.

A HVG információi szerint: “Azurák Csaba 18 év után a mai napon közös megegyezéssel távozik a TV2-től” – jelentette be szerdán közleményében a tévétársaság.

Mint írták, Azurák 2001-ben csatlakozott a Napló csapatához, legutóbb pedig az 1/1 című közéleti magazint vezette. A közlemény nem tért ki rá, hogy Azurák távozásával mi lesz a műsorral. Azurák pedig egyelőre nem kommentálta nyilvánosan a történteket.

Mindenképpen beszédes a közös megegyezéssel való távozás, ez szakmai berkekben általában azt jelenti, hogy maga a munkavállaló mondott fel a csatornának ezt azonban bizonyosan nem tudhatjuk.

Azonban az utóbbi két évben nagyobbnál nagyobb nevek hagyták ott a propagandacsatornát, többek között Friderikusz Sándor, aki akkor úgy nyilatkozott, hogy a csatorna vállalhatatlan szakmaisága miatt távozik, mely kijelentéssel a csatorna politikai propagandatevékenységére célozott a televíziós legenda.

Az újabb távozás nagy valószínűséggel igen komoly fejtörést okozhat a Róna utcának, már ha a döntések valóban ott születnek még.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: