Lejtmenetben a TV2? – Újabb nagyágyú hagyja ott a Fidesz propaganda csatornáját, ez nagyon fog fájni


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Újabb nagyágyú távozik a köznyelvben csak propagandacsatornaként aposztrofált, az egyszer szebb napokat látott kereskedelmi csatornától.

A HVG információi szerint: “Azurák Csaba 18 év után a mai napon közös megegyezéssel távozik a TV2-től” – jelentette be szerdán közleményében a tévétársaság.Mint írták, Azurák 2001-ben csatlakozott a Napló csapatához, legutóbb pedig az 1/1 című közéleti magazint vezette. A közlemény nem tért ki rá, hogy Azurák távozásával mi lesz a műsorral. Azurák pedig egyelőre nem kommentálta nyilvánosan a történteket.

Mindenképpen beszédes a közös megegyezéssel való távozás, ez szakmai berkekben általában azt jelenti, hogy maga a munkavállaló mondott fel a csatornának ezt azonban bizonyosan nem tudhatjuk.

Azonban az utóbbi két évben nagyobbnál nagyobb nevek hagyták ott a propagandacsatornát, többek között Friderikusz Sándor, aki akkor úgy nyilatkozott, hogy a csatorna vállalhatatlan szakmaisága miatt távozik, mely kijelentéssel a csatorna politikai propagandatevékenységére célozott a televíziós legenda.

Az újabb távozás nagy valószínűséggel igen komoly fejtörést okozhat a Róna utcának, már ha a döntések valóban ott születnek még.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük