Bödőcs Tibor kutya keményen nekiment Mészáros Lőrincnek! – A humorista rendesen kiosztotta a felcsúti gázszerelőt


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Comedy Centralon április 19-én adásba kerülő új műsora apropóján adott interjút Bödőcs Tibor humorista a Magyar Narancsnak. – írja a 444.hu

Beszélt a közmédiáról, azt mondta, 2004 és 2010 között, mikor ő a Rádiókabaréban dolgozott, akkor sem volt igazi közszolgálati rádió a közrádió, de sokkal közszolgálatibb volt, mint a mai.

„Sőt, a mából visszanézve akkor az egy hihetetlenül pezsgő, árnyalt és a BBC-normákat figyelembe vevő rádió volt. (…) Változnak az idők, lassan visszasírjuk Csurka mérsékelt publicisztikáit is.”

A humorista azt mondja, szerinte Mészáros Lőrinc, mint jelenség mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni, ezért szövi bele a műsoraiba is nagyon gyakran Orbán Viktor mindig mosolygó pénztárcáját.

„Lőrinc Mr. Bean tudatalattijával van egy szinten szellemileg, és lassan Bill Gatesszel anyagilag. Keresztényileg sajnálom is őt.”

Bödőcs szerint a magas rangú kormánytisztviselők némelyike is nevet Mészároson, legalábbis jutnak hozzá vissza ilyen információk.

Ugyanakkor ő is elismeri, hogy ez az egész olyan nagyon nem is vicces, hiszen megmutatja, mennyire kevés érdemi következménye van bárminek, amit a Fidesz vezetéséhez közel állók művelnek. „Még mindig van bennem valami naiv felháborodás” – mondta.

A kultúrharcról is beszélt, szerinte az is emberhiánnyal küzd a kormányzati oldalon. „Dózsa Lászlót még nem nyilvánították várossá, de haladunk afelé. Ha Oszter Sándor Kossuth-díjas lehet, Pintér Bélának idén kellett volna tizenhatodszor megkapnia. Tízmilliárdok mennek el állami tévére meg rádióra, mindez azért, hogy a hatalom rodeóbikáján maradhasson az, akinek Lőrinc az avatarja. De ebből nem születik jó ország, jó tévéműsor, jó late show. Kár a pénzünkért, amit erre elégetnek.”

Bödőcs bevallotta azt is, tavaly a választások előtt „kábé 3 héttel” megkereste az MSZP, és felkérték, legyen képviselőjelölt Zala megyében. „Biztos lemondta valaki, vagy akkor jutott eszükbe, hogy választás lesz.”

De a humorista lemondta, azt mondta, neki nincsenek politikai ambíciói, és különben is, azt sem tudja, hol van otthon a gázóra.Forrás: 444.hu


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük