Bödőcs Tibor kutya keményen nekiment Mészáros Lőrincnek! – A humorista rendesen kiosztotta a felcsúti gázszerelőt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 375
    Shares

A Comedy Centralon április 19-én adásba kerülő új műsora apropóján adott interjút Bödőcs Tibor humorista a Magyar Narancsnak. – írja a 444.hu

Beszélt a közmédiáról, azt mondta, 2004 és 2010 között, mikor ő a Rádiókabaréban dolgozott, akkor sem volt igazi közszolgálati rádió a közrádió, de sokkal közszolgálatibb volt, mint a mai.

„Sőt, a mából visszanézve akkor az egy hihetetlenül pezsgő, árnyalt és a BBC-normákat figyelembe vevő rádió volt. (…) Változnak az idők, lassan visszasírjuk Csurka mérsékelt publicisztikáit is.”

A humorista azt mondja, szerinte Mészáros Lőrinc, mint jelenség mellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni, ezért szövi bele a műsoraiba is nagyon gyakran Orbán Viktor mindig mosolygó pénztárcáját.

„Lőrinc Mr. Bean tudatalattijával van egy szinten szellemileg, és lassan Bill Gatesszel anyagilag. Keresztényileg sajnálom is őt.”

Bödőcs szerint a magas rangú kormánytisztviselők némelyike is nevet Mészároson, legalábbis jutnak hozzá vissza ilyen információk.

Ugyanakkor ő is elismeri, hogy ez az egész olyan nagyon nem is vicces, hiszen megmutatja, mennyire kevés érdemi következménye van bárminek, amit a Fidesz vezetéséhez közel állók művelnek. „Még mindig van bennem valami naiv felháborodás” – mondta.

A kultúrharcról is beszélt, szerinte az is emberhiánnyal küzd a kormányzati oldalon. „Dózsa Lászlót még nem nyilvánították várossá, de haladunk afelé. Ha Oszter Sándor Kossuth-díjas lehet, Pintér Bélának idén kellett volna tizenhatodszor megkapnia. Tízmilliárdok mennek el állami tévére meg rádióra, mindez azért, hogy a hatalom rodeóbikáján maradhasson az, akinek Lőrinc az avatarja. De ebből nem születik jó ország, jó tévéműsor, jó late show. Kár a pénzünkért, amit erre elégetnek.”

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Bödőcs bevallotta azt is, tavaly a választások előtt „kábé 3 héttel” megkereste az MSZP, és felkérték, legyen képviselőjelölt Zala megyében. „Biztos lemondta valaki, vagy akkor jutott eszükbe, hogy választás lesz.”


De a humorista lemondta, azt mondta, neki nincsenek politikai ambíciói, és különben is, azt sem tudja, hol van otthon a gázóra.


Forrás: 444.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 375
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük