Annyira tehetetlen a Fidesz, hogy nem tud mást megint csak ‘Emeszpézni’


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 111
    Shares

Béna kacsaként kullog az események után a kormányzat.

A nagy látványberuházásokon és stadionépítéseken túl, kimondhatjuk, hogy katasztrofálisan vezetik az országot narancsosék. Persze ez nem látszik egyenlőre a gazdaságon, hiszen az Európai Unió pénzei sorra érkeznek és a német autógyárak is tisztességgel csengetnek az államkasszába, azonban a valóban fontos területekkel semmit nem tudott kezdeni a kormány.

Igen úja és újra százszor ugyanaz a nóta, de ez a nóta a mi mindennapi életünk: egészségügy, oktatás, lakhatás, szociális rendszer. Ezekben a szektorokban nem volt kormány még, aki nagyobb károkat okozott volna.

9 éve kormányoz a Fidesz. Majdnem egy teljes évtizede ez a kurzus uralkodik kétharmaddal. Na Önök szerint ki tehet mégis minderről?

AZ MSZP

A Fidesz szinte mindennap kiad efféle sajtóközleményeket:

A szocialisták kormányzása és pusztítása után bizony van mit beavatkozni az egészségügybe, mert az összeomlás szélére juttatták a betegellátást. Kormányzásuk alatt 600 milliárdot vettek el az egészségügytől, eladósították, leépítették a kórházakat.

Csökkentették az orvosok, ápolók számát, nem gondoskodtak utánpótlásukról és megalázóan alacsony béréért dolgoztatták őket. A szocialisták azt sem szavazták meg, hogy ma több mint 600 milliárddal többet tudjunk az egészségügyre költeni, mint ők tették 2010 előtt.

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

A Fidesz folyamatosan pótolja az ágazattól korábban elvett pénzeket, országszerte fejleszti a kórházakat és rendelőket, béremelést indított az orvosoknak és az ápolóknak. Az ápolók 2022-re átlagosan két és félszeresét fogják keresni annak, mint 2016 előtt. – zárul a Fidesz közleménye.


Én pedig helikopáter vagyok!Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 111
    Shares

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük