Márki-Zay Péter - Fotó: MZP Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Döbbenetes, elkeserítő és egész egyszerűen gusztustalan ami Hódmezővásárhelyen folyik…

Szórólapozás a terjesztők oldaláról

Tegnap, séta közben megláttam egyik városrészben, hogy egy hölgy szórja a postaládákba a legújabb lejárató szórólapot Márki-Zay Péterről.
Gondoltam, megvárom, és kicsit megpróbálok vele beszélgetni.
Láthatóan ideges, kimerült volt és ijedten nézett felém. Rám nem, csak felém.

Megnyugtattam, hogy bár dühös vagyok nagyon, de nem rá, mert tudom, hogy nem őt kell számonkérni, csak beszélgetni szeretnék.
A hölgy kicsit meg is nyugodott és pár perc eltelte után megnyílt, csak úgy dőlt belőle a panasz.
Elmesélte hogy a Kerekes futárcég már februárban úgy volt, hogy megszűnik, és befejezik a terjesztést. De a moslék szórólapok megrendelője, ami elmondása szerint nem minden esetben de többször a Promenád volt, valószínűleg sokkal több pénzért szerződött a futárcéggel, mert az ő munkabérüket is felemelték.

Tulajdonképpen egy rendes munkabért kapnak már, viszont volt olyan terjesztő, akinek háromszoros bért ígértek, de így sem vállalta.
Kérdeztem tőle, hogy ő miért? Elmondta, hogy a férje nagyon beteg, ő sem fiatal , egy családjuk volt, de sajnos meghalt, ő is rokkant, sehova máshova nem vennék fel, és ha nem csinálná, akkora férje gyógyszereit nem tudná kiváltani, és abba belehalna.
Elmondta hogy májusig , az EP választásig ez lesz, hetente többször kell nekik ezeket a hazugságokat bedobni a postaládákba, s azután sem lesz leállás, hiszen októberig folytatódik ez az őrület Márki-Zay Péter ellen.

Elmondta azt is hogy a körzetének 90%-a nagyon dühös, gyalázatosnak tartja a fidesz hazug, lejárató, és egyre gyalázatosabb munkáját, nagyon sok megalázó mondatot kap, és egyre több fideszestől is.
Fideszes lakó kérte őt arra, hogy szóljon az érdekükben, hogy ezt fejezzék be, mert ez őrület ahogyan viselkedik a helyi banda.
Elmesélte, hogy voltak olyan lépcsőházak, postaládák, ahova ki volt írva, hogy nem kérnek ilyen szórólapokat, ő eleget is tett ennek, egyből a kukába dobta mindet, de fideszes aktivisták ellenőrzik őket, és bejelentették, emiatt őt büntették meg, munkabér elvonást kapott.
Nagyon sokszor kapja azt a mondatot, hogy ” MÁR CSAK AZÉRT IS MÁRKI-ZAY PÉTER!”

A hölgy is nagyon várja az októbert, mert arra vágyik hogy gyomorgörcs és nyugtatók nélkül tudja ápolni a férjét.
A gyerekeket nagyon félti, bár azt mondja, a 12-15 éves gyerekeket biztosan nem a futárcég szerződteti, de egyre több gyereket lát ő is szórni , talán erre kényszeríti őket valaki?!
Ő is Márki-Zay Péterre fog szavazni, azt mondta, sokkal jobb lett volna, ha az EP választással egyidőben tartják meg az önkormányzati választásokat, és akkor talán már májusban vége lett volna ennek az agyrémnek.
Sajnáltam a hölgyet, kértem, vigyázzon magára, jobbulást kívántam a férjének, elköszöntünk egymástól, és ő lehajtott fejjel indult a következő postaládához. 🙁

Én is kérek minden vásárhelyi szavazópolgárt, hogy mérlegeljen, hogy tényleg ezt a hazug, korrupt, gyűlöletkeltő bandát akarja Hódmezővásárhely vezetésére? Ilyen embereket, akiknek semmi és senki nem számít, csak az, hogy napról-napra, hétről-hétre találjanak ki ordas, lejárató hazugságokat a Polgármesterről, a családjáról, a támogatóiról? A hatalomért bármi áron, minden áron elpusztítani aki útjukba áll?
Mi lenne városunkkal, ha ők győznének? Én bele se merek gondolni.

Polgármesterünk ilyen aknamunkák ellenére is kitart mellettünk, mindent megtesz hogy a becsület, tisztesség, nyugalom ne vesszen el örökre.
Nekünk, vásárhelyieknek az a minimum, hogy megadjuk neki és képviselőjelölt csapatának októberben azt az esélyt, hogy megmutathassa, hogy képes Hódmezővásárhely korrupció, gyűlölet, mutyik nélkül tovább fejlődni, és végre visszakaphatjuk városunk nyugalmát, békéjét.
Kitartunk Polgármesterünk mellett, és megígérjük, hogy októberben a SZERETET HATALMA végleg legyőzi a HATALOM SZERETETÉT!
EHHEZ CSAK MI KELLÜNK!

Forrás: FB

 

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: