Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Bihal Dávid az MSZP XV. kerületi képviselője ment neki a helyi Fidesz frakciónak.

A fiatal képviselő kegyetlenül kiosztotta a XV. kerület fideszes képviselőit.

Nem bírja elfogadni a XV. kerületi Fidesz, hogy ellenzékbe szorult. Nem csak a kerület régi, jól ismert volt polgármestere Hajdú László volt képes visszaszerezni a székét, de utódja a független, de ellenzéki pártok által támogatott Németh Angéla is a földbe döngölte a kormánypárti srácok orrát.

Azóta azonban mindent megtesznek az immár ellenzékbe szorult kormánypártiak, hogy ellehetetlenítsék a kerületet. Mindent megtesznek, hogy elgáncsolják az ellenzéki vezetésű önkormányzatot, ha kell, még a kerület rovására is.

Múlt hét vezető híre volt, hogy elgáncsolták a kerület költségvetését, azt a költségvetést, melynek a fő eleme nem más volt, mint a bölcsödei dolgozók, valamint az ápolók béremelése.

A baloldal javaslatát, mely arról szólt, hogy a kerületi képviselők addig ne kapjanak fizetést, ameddig nincs költségvetése a kerületnek, trükkök százaival még napirendre sem engedte venni a narancsos hatalom.

Ennek kapcsán ment neki az MSZP országos elnökségi tagja és fiatal XV. kerületi képviselője Bihal Dávid a kerületi fideszeseknek:

Legutóbbi testületi ülésen kicsit kiosztottam a saját fizetésüket védő, de az embereket veszélybe sodró fideszes és újra fideszessé vállt képviselőket. Érdemes megnézni – írja a fiatal politikus.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: