“Itt nem fognak halottak szavazni” – néma csendbe merevedtek a Fidesz képviselői (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.3K
    Shares

Bihal Dávid az MSZP XV. kerületi képviselője ment neki a helyi Fidesz frakciónak.

A fiatal képviselő kegyetlenül kiosztotta a XV. kerület fideszes képviselőit.

Nem bírja elfogadni a XV. kerületi Fidesz, hogy ellenzékbe szorult. Nem csak a kerület régi, jól ismert volt polgármestere Hajdú László volt képes visszaszerezni a székét, de utódja a független, de ellenzéki pártok által támogatott Németh Angéla is a földbe döngölte a kormánypárti srácok orrát.

Azóta azonban mindent megtesznek az immár ellenzékbe szorult kormánypártiak, hogy ellehetetlenítsék a kerületet. Mindent megtesznek, hogy elgáncsolják az ellenzéki vezetésű önkormányzatot, ha kell, még a kerület rovására is.

Múlt hét vezető híre volt, hogy elgáncsolták a kerület költségvetését, azt a költségvetést, melynek a fő eleme nem más volt, mint a bölcsödei dolgozók, valamint az ápolók béremelése.

A baloldal javaslatát, mely arról szólt, hogy a kerületi képviselők addig ne kapjanak fizetést, ameddig nincs költségvetése a kerületnek, trükkök százaival még napirendre sem engedte venni a narancsos hatalom.Ennek kapcsán ment neki az MSZP országos elnökségi tagja és fiatal XV. kerületi képviselője Bihal Dávid a kerületi fideszeseknek:

Legutóbbi testületi ülésen kicsit kiosztottam a saját fizetésüket védő, de az embereket veszélybe sodró fideszes és újra fideszessé vállt képviselőket. Érdemes megnézni – írja a fiatal politikus.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 2.3K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük