“Itt nem fognak halottak szavazni” – néma csendbe merevedtek a Fidesz képviselői (+videóval)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Bihal Dávid az MSZP XV. kerületi képviselője ment neki a helyi Fidesz frakciónak.

A fiatal képviselő kegyetlenül kiosztotta a XV. kerület fideszes képviselőit.



Nem bírja elfogadni a XV. kerületi Fidesz, hogy ellenzékbe szorult. Nem csak a kerület régi, jól ismert volt polgármestere Hajdú László volt képes visszaszerezni a székét, de utódja a független, de ellenzéki pártok által támogatott Németh Angéla is a földbe döngölte a kormánypárti srácok orrát.

Azóta azonban mindent megtesznek az immár ellenzékbe szorult kormánypártiak, hogy ellehetetlenítsék a kerületet. Mindent megtesznek, hogy elgáncsolják az ellenzéki vezetésű önkormányzatot, ha kell, még a kerület rovására is.

Múlt hét vezető híre volt, hogy elgáncsolták a kerület költségvetését, azt a költségvetést, melynek a fő eleme nem más volt, mint a bölcsödei dolgozók, valamint az ápolók béremelése.

A baloldal javaslatát, mely arról szólt, hogy a kerületi képviselők addig ne kapjanak fizetést, ameddig nincs költségvetése a kerületnek, trükkök százaival még napirendre sem engedte venni a narancsos hatalom.

Ennek kapcsán ment neki az MSZP országos elnökségi tagja és fiatal XV. kerületi képviselője Bihal Dávid a kerületi fideszeseknek:








Legutóbbi testületi ülésen kicsit kiosztottam a saját fizetésüket védő, de az embereket veszélybe sodró fideszes és újra fideszessé vállt képviselőket. Érdemes megnézni – írja a fiatal politikus.



Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük