Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elképesztőnek gondolom, hogy efféle pofátlanságokat meg mernek engedni maguknak.

Valami cifra káromkodás van a nyelvemen. Amikor az MSZP elnöke azt ígéri, hogy a fideszeseket és családtagjaikat elszámoltatja, akkor hirtelen a teljes jobboldali sajtó nekimegy Tóth Bertalannak és hirtelen az MSZP-től kezdik félteni a demokráciát. Bayer Zsolték szinte minősíthetetlen sivalkodásba kezdtek a HírTV-n, amiatt, hogy az MSZP elszámoltatna.

De miért is ez az ajvékolás? Hiszen a miniszterelnök lánya és veje is a saját lábán áll. Most ismét elmesélünk egy tipikus történetet, és ha valaki lát benne kivetnivalót annak csak azt tudjuk mondani, hogy biztosan irigy és rosszindulatú, ugyanis nincs itt semmi látnivaló. Ez maga a keresztényi erkölcs.

Versenytárs nélkül, egyszereplős közbeszerzésen nettó 1,9 milliárd forintos keretösszegű közbeszerzést nyert el a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-től az Ész-Ker Zrt. – derült ki ez Európai Unió elektronikus közbeszerzési portálján – áll a Népszava mai cikkében.

Az ügylet érdekessége, hogy az ügynökségnél komoly szerepe van Orbán Viktor lányának, Orbán Ráhelnek. A nyertes cég pedig Orbán Ráhel férjéhez, Tiborcz Istvánhoz is köthető.

Tehát hogy értsük a hivatalos megfogalmazást: Kétmilliárdot kap egy Tiborcz-közeli cég a turisztikai ügynökségtől, ahol Orbán Ráhel tanácsadó.

Nem értem miért beszél mindezek után az MSZP elnöke elszámoltatásról, amely nem csak a rendszer üzemeltetőire, hanem családtagjaikra is kiterjedne. Mi a probléma ezzel? A gyerekek dolgoznak, az örömapa büszke lehet rájuk és a saját lábukon megállnak. Élelmesek na!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: