Bajban az LMP? – A Puzsér bomba repeszei szétverték a zöldpártot


Ungár Pétert egy küldött borotválja az LMP kétnapos kongresszusán Székesfehérváron 2018. május 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 246

Szegény LMP nincs nagyon jó bőrben.

Nem elég, hogy a választók nagy része szerint az LMP tehet a legutóbbi kétharmadról, hiszen ha visszalépteti totál esélytelen jelöltjeit az ellenzéki összefogásban induló budapesti jelöltek javára az ellenzék több mint kétharmaddal nyert volna a fővárosban és nem beszélgetnénk kormánypárti kétharmadról, most Puzsér bejelentésével, melyben felrúgta az ellenzéki előválasztást, melyben korábban beleegyezett nagyon úgy néz ki végleg leszálló ágba került a párt.Elemzők szerint szinte semmi esély arra, hogy az LMP képviselőt küldhessen a brüsszeli döntéshozásba, de könnyen lehet, hogy a párt el sem fog tudni indulni az EP választásokon.

Már szinte valamennyi párt összegyűjtötte az induláshoz szükséges minimális 20 ezer aláírásszámot az LMP-n kívül. Az MSZP-Párbeszéd 60 ezer aláírással, a DK 50 ezer aláírással már a rajtvonalnál van. Az NVI hétfő estig a kormánypárton kívül a Jobbikot, a Momentumot és a Toroczkai László-féle Mi Hazánk Mozgalmat is nyilvántartásba vette.

Az LMP-ről azonban semmi hír. A Népszava az LMP-től megkerestük Kanász-Nagy Mátét, a párt titkárát, hogy megtudjuk, mikor tervezik leadni a szignókat. Ő azonban csak annyit közölt: „Jobban állunk, mint legutóbb.” A sajtóosztály válaszában pedig annyit írt, hogy még nincs összesítésük, folyamatosan és gördülékenyen gyűjtenek.

Ez a válasz pedig annyira semmitmondó, hogy nagy valószínűséggel komoly problémát okoz a zöldpártnak a 20 ezer szignó megszerzése, amit nem is csodálunk, tekintve, hogy milyen politikai stratégiát követ az LMP.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 246
  • 246
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük