Az MSZP kiszivárogtatta a Fidesz valódi választási programját :)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 522
    Shares

Rég vártuk, hogy ismét megjelenjen az MSZP egypercese.

Az MSZP hosszú ideje ad ki egyperces, humoros közleményeket, melyek mindig célba találnak. Most is írtak egyet, mi pedig, mivel vártuk, örömmel hozzuk:

Megjelent a Fidesz valódi programja! – írja az MSZP.

STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STADION, STA…

Az Orbán-kormány ebben az évben ugyanis tizenkét és félszer többet költ stadionokra, mint egészségügyi, oktatási, szociális, tudományos, nemzeti parki és igazgatási ingatlanokra összesen.

Aki a Fidesz programjánál többet szeretne, az szavazzon az egyetlen közös listára, az MSZP és a Párbeszéd „Haza, Szeretet, Európa!” programjára. – zárul a Szocialista Párt közleménye


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 522
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük