A DK visszavágott a Nagy Blankát megalázó újságírónak – nem akármit eszelt ki a párt


Nagy Blanka Fotó: Népszava/ Tóth Gergő
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K

A Demokratikus Koalíció kongresszusán vasárnap a Pesti Srácok jelenlévő munkatársa készített egy megalázó és méltóságában sértő fotót az egyik felszólaló vendégünkről, Nagy Blankáról, amelyet elfogadhatatlan szöveg kíséretében tettek közzé.

Emlékeztetőül: Pilhál Tamás a magát keresztény konzervatív újságírónak hívó egyén akinek fényképei a Magyar Nemzetben és a PestiSrácok oldalán jelennek meg, saját Pilhál Művek elnevezésű oldalán osztotta meg ízléstelen művét, ahol is konkrétan

befényképeztek Nagy Blanka szoknyája alá

Ízléstelen művét az alábbi szöveggel osztotta meg: TRÁGÁRKA VILL@NT. A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.

A Pesti Srácok szerkesztőségét a mai nappal kitiltjuk a Demokratikus Koalíció valamennyi rendezvényéről. – írja a párt közleményében. Mi, európai magyarok nem toleráljuk, ha valaki mások megalázásából akar hírt csinálni.

Amíg a Pesti Srácok szerkesztősége nem kér bocsánatot Nagy Blankától, és nem garantálják, hogy ehhez hasonló incidensek a jövőben nem fordulnak elő, nem regisztrálhatnak és nem léphetnek be a DK egyetlen rendezvényére sem.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1.2K
  • 1.2K
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük