A DK visszavágott a Nagy Blankát megalázó újságírónak – nem akármit eszelt ki a párt


Nagy Blanka Fotó: Népszava/ Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

A Demokratikus Koalíció kongresszusán vasárnap a Pesti Srácok jelenlévő munkatársa készített egy megalázó és méltóságában sértő fotót az egyik felszólaló vendégünkről, Nagy Blankáról, amelyet elfogadhatatlan szöveg kíséretében tettek közzé.

Emlékeztetőül: Pilhál Tamás a magát keresztény konzervatív újságírónak hívó egyén akinek fényképei a Magyar Nemzetben és a PestiSrácok oldalán jelennek meg, saját Pilhál Művek elnevezésű oldalán osztotta meg ízléstelen művét, ahol is konkrétan

befényképeztek Nagy Blanka szoknyája alá

Ízléstelen művét az alábbi szöveggel osztotta meg: TRÁGÁRKA VILL@NT. A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.

A Pesti Srácok szerkesztőségét a mai nappal kitiltjuk a Demokratikus Koalíció valamennyi rendezvényéről. – írja a párt közleményében. Mi, európai magyarok nem toleráljuk, ha valaki mások megalázásából akar hírt csinálni.

Amíg a Pesti Srácok szerkesztősége nem kér bocsánatot Nagy Blankától, és nem garantálják, hogy ehhez hasonló incidensek a jövőben nem fordulnak elő, nem regisztrálhatnak és nem léphetnek be a DK egyetlen rendezvényére sem.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.1K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük