Itt tart a magyar jobboldal – konkrétan befényképeztek Nagy Blanka szoknyája alá


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Szemétláda dolog!

Mikor mondjuk azt, hogy megállj? Mikor közöljük ezekkel a szerencsétlenekkkel, hogy eddig és ne tovább és zavarjuk vissza oda a jobboldalt ahová való? És legfőképp, meddig hagyjuk, hogy egy középiskolás diáklánnyal szórakozzon a NER?

Most újra rászálltak Nagy Blankára, méghozzá a lehető legízléstelenebb módon.

Konkrétan befényképeztek a szoknyája alá.

Pilhál Tamás a magát keresztény konzervatív újságírónak hívó egyén akinek fényképei a Magyar Nemzetben és a PestiSrácok oldalán jelennek meg, saját Pilhál Művek elnevezésű oldalán osztotta meg ízléstelen művét, amit mi bizonyosan nem fogunk terjeszteni. Ha valaki kíváncsi rá, úgyis megtalálja, azonban azt gondolom ez túl van azon a ponton, ami elfogadható.

Ti szerencsétlenek ott a jobboldalon! Komolyan egy tizenéves diáklányt akartok minden fronton megalázni? Emberi mivoltában legyalulni?

TRÁGÁRKA VILL@NT.
A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.

– ezzel a szöveggel osztotta meg a magát humorosnak gondoló szánalmas … ember.

Forog a gyomrom tőletek, “keresztény konzervatívok”! Ilyen mélyre mi a baloldalon soha nem süllyedünk! Ti meg már rég elmerültetek a mocsárba amit magatok alkottatok!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük