Itt tart a magyar jobboldal – konkrétan befényképeztek Nagy Blanka szoknyája alá


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.3K
    Shares

Szemétláda dolog!

Mikor mondjuk azt, hogy megállj? Mikor közöljük ezekkel a szerencsétlenekkkel, hogy eddig és ne tovább és zavarjuk vissza oda a jobboldalt ahová való? És legfőképp, meddig hagyjuk, hogy egy középiskolás diáklánnyal szórakozzon a NER?

Most újra rászálltak Nagy Blankára, méghozzá a lehető legízléstelenebb módon.

Konkrétan befényképeztek a szoknyája alá.

Pilhál Tamás a magát keresztény konzervatív újságírónak hívó egyén akinek fényképei a Magyar Nemzetben és a PestiSrácok oldalán jelennek meg, saját Pilhál Művek elnevezésű oldalán osztotta meg ízléstelen művét, amit mi bizonyosan nem fogunk terjeszteni. Ha valaki kíváncsi rá, úgyis megtalálja, azonban azt gondolom ez túl van azon a ponton, ami elfogadható.

Ti szerencsétlenek ott a jobboldalon! Komolyan egy tizenéves diáklányt akartok minden fronton megalázni? Emberi mivoltában legyalulni?

TRÁGÁRKA VILL@NT.
A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.

– ezzel a szöveggel osztotta meg a magát humorosnak gondoló szánalmas … ember.Forog a gyomrom tőletek, “keresztény konzervatívok”! Ilyen mélyre mi a baloldalon soha nem süllyedünk! Ti meg már rég elmerültetek a mocsárba amit magatok alkottatok!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3.3K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük