Lecsapott Vágó István – parádés módon szétalázta Németh Szilárdot


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.4K
    Shares

A kívzprofesszor és politikus kiütéssel legyőzte a csepeli birkózó rezsibiztost.

Két vállra fektette Németh “Rezsibiztos” Szilárdot Vágó István a Demokratikus Koalíció politikusa. Vágó közösségi oldalán reagált Németh Szilárd kiírására, amire nem tudunk márt mondani, mint, hogy az interenet népe megszavazza Vágónak a 10/10 pontot.

Németh Szilárd éppen a reggelijéről számolt be közösségi oldalán. Hogy miért érezte ennyire fontosnak követőivel megosztania ezt a roppant kordokumentumot nem tudjuk. Mindenesetre Németh Szilárd pacalt evett.

A Fidesz politikusa eképp számolt be a rendkívüli eseményről:

Erre reagált Vágó István méghozzá nem is akárhogyan:Ajánlom a nagyonkeresztény Fidesz nagyonkeresztény alelnökének figyelmébe, miután tegnap “nyúljás pacalt evett reggelire vecsési savival, serclivel”:

Nagyböjt 2019.
– kezdete: március 6., szerda
– vége: április 18., csütörtök


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1.4K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük