Lecsapott Vágó István – parádés módon szétalázta Németh Szilárdot


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A kívzprofesszor és politikus kiütéssel legyőzte a csepeli birkózó rezsibiztost.

Két vállra fektette Németh “Rezsibiztos” Szilárdot Vágó István a Demokratikus Koalíció politikusa. Vágó közösségi oldalán reagált Németh Szilárd kiírására, amire nem tudunk márt mondani, mint, hogy az interenet népe megszavazza Vágónak a 10/10 pontot.Németh Szilárd éppen a reggelijéről számolt be közösségi oldalán. Hogy miért érezte ennyire fontosnak követőivel megosztania ezt a roppant kordokumentumot nem tudjuk. Mindenesetre Németh Szilárd pacalt evett.

A Fidesz politikusa eképp számolt be a rendkívüli eseményről:

Erre reagált Vágó István méghozzá nem is akárhogyan:

Ajánlom a nagyonkeresztény Fidesz nagyonkeresztény alelnökének figyelmébe, miután tegnap “nyúljás pacalt evett reggelire vecsési savival, serclivel”:
Nagyböjt 2019.
– kezdete: március 6., szerda
– vége: április 18., csütörtök


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük