Ezért ilyen sz@r hely ez az ország! Ezért ilyen sz@r a Fidesz! – mutatunk egyetlenegy fényképet amit te is megmutatsz a szomszédodnak!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 164

Nincs miről beszélni! Ez önmagáért beszél!

Azt gondolom, hogy tényleg igaz, hogy egyetlen egy fénykép többet tud mondani minden szónál. Lehet szómágiát alkalmazni, lehet migránsozni, brüsszelezni, Sorosozni. Ezt a fényképet akkor sem tudja megmagyarázni.Aljas és szemét emberek vezetik az országot és ha ezt nem mondjuk ki nyíltan, csak kenegetjük a problémát. Nem az a baj, hogy jobboldaliak, nem az a baj, hogy Orbán Viktor a kormányfő, hanem hogy gátlástalanok és mindent megtesznek a pénzért és semmit a magyar emberekért, akik érdekében elméletileg kormányoznak.

Nem érdekelnek a kifogások, nem érdekelnek a magyarázatok és legfőképp nem érdekelnek az ígéretek! Ti 8 év kormányzás alatt semmit de semmit nem tudtatok elérni azon túl, hogy a saját meg udvartartásotok zsebét megtömtétek.

És hogy mi háborított fel ennyire? Egyetlen fénykép.

Fényképen: Szent László Kórház erkélyéről a kivilágított Groupama Aréna…

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 164
  • 164
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük