Ezért ilyen sz@r hely ez az ország! Ezért ilyen sz@r a Fidesz! – mutatunk egyetlenegy fényképet amit te is megmutatsz a szomszédodnak!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 161
    Shares

Nincs miről beszélni! Ez önmagáért beszél!

Azt gondolom, hogy tényleg igaz, hogy egyetlen egy fénykép többet tud mondani minden szónál. Lehet szómágiát alkalmazni, lehet migránsozni, brüsszelezni, Sorosozni. Ezt a fényképet akkor sem tudja megmagyarázni.

Aljas és szemét emberek vezetik az országot és ha ezt nem mondjuk ki nyíltan, csak kenegetjük a problémát. Nem az a baj, hogy jobboldaliak, nem az a baj, hogy Orbán Viktor a kormányfő, hanem hogy gátlástalanok és mindent megtesznek a pénzért és semmit a magyar emberekért, akik érdekében elméletileg kormányoznak.

Nem érdekelnek a kifogások, nem érdekelnek a magyarázatok és legfőképp nem érdekelnek az ígéretek! Ti 8 év kormányzás alatt semmit de semmit nem tudtatok elérni azon túl, hogy a saját meg udvartartásotok zsebét megtömtétek.

És hogy mi háborított fel ennyire? Egyetlen fénykép.Fényképen: Szent László Kórház erkélyéről a kivilágított Groupama Aréna…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 161
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük