Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Fidesz ma bebizonyította, hogy nem kell sem csodarabbi, sem fakír ahhoz, hogy ámuljunk!

Mindig izgalmas szemlélni a kormánypártokat. No nem azért mert érdemes volna példát venni róluk, hanem azért, hogy mindent megtehessünk annak érdekében, hogy ne váljunk olyanná, mint ők.

Ma jelent meg a HírHugó blogon, hogy a baloldali lap szerkesztői elemezni szerették volna a Fidesz programját, azonban mit ad isten, azt sehol sem találták. Mint fogalmaznak:

Gondoltuk írunk egy posztot Orbán Viktor programjából, ha már a Fidesz milliókért hirdeti. Mit tesz az ember, ha tájékozódni akar, és el szeretne olvasni egy programot? Felmegy a www.fidesz.hu-ra, ott megkeresi. Általában az ilyet a pártok a dokumentumok közé töltik fel, de ott Orbán Viktor programját nem lehetett megtalálni.

Hogy végül mire jutottak, vagy mire nem azt a fenti linken elolvashatja. De aki azt gondolná, hogy a Fidesznek csak programja nincs, na az téved. Ma kaptuk olvasónk fényképét Lakitelekről, ahol nem csak program, de már aktivisták sincsenek a Fidesz pultjainál:

Nem hiába valahogy mégis ők adták le elsőként ajánlásaikat. Ja dehogy is, mert a Jobbik volt, mégis a kormánypárti MTI szerint még a mai napon is a narancspárt volt az első. Értjük ugye? Csodák bizony vannak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: