Csodát tett a Fidesz, még a bénák is eldobják mankóikat – nem csak program nem kell a választásokhoz, hanem….


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 443
    Shares

A Fidesz ma bebizonyította, hogy nem kell sem csodarabbi, sem fakír ahhoz, hogy ámuljunk!

Mindig izgalmas szemlélni a kormánypártokat. No nem azért mert érdemes volna példát venni róluk, hanem azért, hogy mindent megtehessünk annak érdekében, hogy ne váljunk olyanná, mint ők.

Ma jelent meg a HírHugó blogon, hogy a baloldali lap szerkesztői elemezni szerették volna a Fidesz programját, azonban mit ad isten, azt sehol sem találták. Mint fogalmaznak:

Gondoltuk írunk egy posztot Orbán Viktor programjából, ha már a Fidesz milliókért hirdeti. Mit tesz az ember, ha tájékozódni akar, és el szeretne olvasni egy programot? Felmegy a www.fidesz.hu-ra, ott megkeresi. Általában az ilyet a pártok a dokumentumok közé töltik fel, de ott Orbán Viktor programját nem lehetett megtalálni.

Hogy végül mire jutottak, vagy mire nem azt a fenti linken elolvashatja. De aki azt gondolná, hogy a Fidesznek csak programja nincs, na az téved. Ma kaptuk olvasónk fényképét Lakitelekről, ahol nem csak program, de már aktivisták sincsenek a Fidesz pultjainál:Nem hiába valahogy mégis ők adták le elsőként ajánlásaikat. Ja dehogy is, mert a Jobbik volt, mégis a kormánypárti MTI szerint még a mai napon is a narancspárt volt az első. Értjük ugye? Csodák bizony vannak!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 443
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük