Újabb súlyos vizsgálat indult Orbánék ellen az Unióban! – Hatalmas buktára készülhet a kormány


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 459
    Shares

Nagyon nagy buktára számíthat Orbán és kormánya.

Nagyon úgy néz ki, hogy az egyik legfontosabb ügyben végül visszavonulót lesz kénytelen fújni az Orbán-kabinet, ugyanis nagy valószínűséggel elmarasztalás lehet a vége a legújabb uniós vizsgálatnak, melyet a Fidesz ellen indítottak.

A Magyar Szocialista Párt hívta fel a figyelmet arra, hogy:

miután az Európai Néppárt felfüggesztette a Fidesz tagságát és vizsgálatot kezdett a párttal szemben – melyet Orbán szerint ő maga kért – most újabb vizsgálat indul, azonban nem a Néppártban, hanem az Európai Bizottságban.

Az Európai Bizottság ugyanis elkezdett vizsgálódni a rabszolgatörvény miatt, a kormány azonban mélyen hallgat az ügyben.

Miniszterelnök úr, ezt a vizsgálatot is ön kérte?

– teszi fel a kérdést a legnagyobb ellenzéki párt hivatalos közleményében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 459
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük