Újabb súlyos vizsgálat indult Orbánék ellen az Unióban! – Hatalmas buktára készülhet a kormány


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nagyon nagy buktára számíthat Orbán és kormánya.

Nagyon úgy néz ki, hogy az egyik legfontosabb ügyben végül visszavonulót lesz kénytelen fújni az Orbán-kabinet, ugyanis nagy valószínűséggel elmarasztalás lehet a vége a legújabb uniós vizsgálatnak, melyet a Fidesz ellen indítottak.A Magyar Szocialista Párt hívta fel a figyelmet arra, hogy:

miután az Európai Néppárt felfüggesztette a Fidesz tagságát és vizsgálatot kezdett a párttal szemben – melyet Orbán szerint ő maga kért – most újabb vizsgálat indul, azonban nem a Néppártban, hanem az Európai Bizottságban.

Az Európai Bizottság ugyanis elkezdett vizsgálódni a rabszolgatörvény miatt, a kormány azonban mélyen hallgat az ügyben.

Miniszterelnök úr, ezt a vizsgálatot is ön kérte?

– teszi fel a kérdést a legnagyobb ellenzéki párt hivatalos közleményében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük