Toroczkaiék kimaxolták a cikiségfaktort – már “Nagymagyarkodni” sem tud a szélsőjobb


2018május 22 Toroczkai László sajtótájékoutató fotós Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 109
    Shares

Eljutottunk ide, hát itt tartunk!

Eleve sok kérdést vet fel, hogy egy pártnak, amelynek alig van támogatója és országos választáson sem indult el, tehát állami támogatása sincs mégis honnan a nyavajából szedett elő annyi pénzt az EP kampányra, hogy országosan minden háztartásba eljuttattak egy 8 oldalas újságot és óriásplakátjaik is szép számmal vannak.

A klasszikus mibűl? kérdésre természetesen nem nagy talány megfejteni a választ. Az a párt amely azzal kampányol, hogy nem áll mögöttük oligarcha… na mindegy, biztos összeadakozta az az egy százaléknyi támogató.

De hogy mi van abban a kampányújságban! Most hagyjuk is a hajmeresztő szélsőséges programpontjaikat, mert nem ezzel foglalkoztam, hanem… igazából baromira unatkoztam és nem volt kéznél más.

Tehát megfejtettem a keresztrejtvényüket. Ízlésesen egy Nagy-Magyarország formában elhelyezett rejtvényt tettek közzé pártlapjukban. Hát kinek milyen az ízlése. De ami abba van:Bizony. Ennél nagyobb öngólt még nem láttam. A stilizált Nagy-Magyarország térképen Erdély helyén a rejtvény megfejtése nem más mint

Románia

Nem hittem de ezek már magyarkodni is elfelejtettek, arról nem is beszélve, hogy valószínűleg határon túli magyar testvéreinknek még baromi sértő is.

Amúgy megfejtettem a teljes rejtvényt és női névként megmosolyogtam a Ráhelt. Hiába, románok, Ráhel… szóval van itt minden.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 109
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük