Toroczkaiék kimaxolták a cikiségfaktort – már “Nagymagyarkodni” sem tud a szélsőjobb


2018május 22 Toroczkai László sajtótájékoutató fotós Vajda József
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 108

Eljutottunk ide, hát itt tartunk!

Eleve sok kérdést vet fel, hogy egy pártnak, amelynek alig van támogatója és országos választáson sem indult el, tehát állami támogatása sincs mégis honnan a nyavajából szedett elő annyi pénzt az EP kampányra, hogy országosan minden háztartásba eljuttattak egy 8 oldalas újságot és óriásplakátjaik is szép számmal vannak.A klasszikus mibűl? kérdésre természetesen nem nagy talány megfejteni a választ. Az a párt amely azzal kampányol, hogy nem áll mögöttük oligarcha… na mindegy, biztos összeadakozta az az egy százaléknyi támogató.

De hogy mi van abban a kampányújságban! Most hagyjuk is a hajmeresztő szélsőséges programpontjaikat, mert nem ezzel foglalkoztam, hanem… igazából baromira unatkoztam és nem volt kéznél más.

Tehát megfejtettem a keresztrejtvényüket. Ízlésesen egy Nagy-Magyarország formában elhelyezett rejtvényt tettek közzé pártlapjukban. Hát kinek milyen az ízlése. De ami abba van:

Bizony. Ennél nagyobb öngólt még nem láttam. A stilizált Nagy-Magyarország térképen Erdély helyén a rejtvény megfejtése nem más mint
Románia

Nem hittem de ezek már magyarkodni is elfelejtettek, arról nem is beszélve, hogy valószínűleg határon túli magyar testvéreinknek még baromi sértő is.


Amúgy megfejtettem a teljes rejtvényt és női névként megmosolyogtam a Ráhelt. Hiába, románok, Ráhel… szóval van itt minden.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 108
  • 108
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük