Puzsér Róbert verte be az LMP sírjába az utolsó szöget – innen nincs visszaút


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 491
    Shares

Ha valaki azt gondolná van visszatérés, innen már nincs.

Egyetlen egy kimenetele lehet annak, hogy Puzsér felrúgta saját ígéreteit és kiszáll az előválasztásól: gyakorlatilag borítékolható, hogy az LMP nem jut ki az Európai Parlamentbe.

A párt ugyanis nem fogja elérni az 5%-ot, mert már most rengeteg eddigi LMP szavazó fordít hátat a pártnak. Annak a pártnak, amely eddig is csak alulról súrolta az 5%-ot.

Ha pedig kudarc lesz az EP választás, azzal az LMP bukja az önkormányzati választást is, a pártnak pedig vége lesz. Ezzel pedig megválaszolódott a kérdés, amelyet az LMP magában hordozott: Lehet-e más a politika? Így semmiképpen.

Béres András a Párbeszéd politikusa jól összefoglalta, mi is az amiben más volt az LMP:

Az LMP-s recept minden választás előtt ugyanaz– Mondd el, hogy mindenki hülye, csak te vagy a helikopter!
– Ha részt veszel a tárgyalásokon a választási együttműködésről, támassz irreális feltételeket és húzd az időt a végtelenségig!
– Az utolsó pillanatban sértődj meg valamin, toldd át mindenki másra a felelősséget!


– Ne működj együtt és biztosítsd a Fidesz győzelmét!
– A választások után hibáztasd azonnal a többieket az eredményért!
– 4 évig fizesd meg jól azt a pár embert, aki képviselte ezt a politikát!

Sajnos már többször meg kellett ennünk azt, amit főztek. Elég volt!

Puzsér most épp azon akadt ki, hogy az az LMP, amely most sem volt hajlandó megállapodni a többi párttal, kimaradt a megállapodásból. (bár amit a tárgyaláson kértek, azt el is fogadták a pártok…)

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 491
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük