Hosszú hallgatás után megszólalt Bajnai Gordon – az MSZP korábbi kormányfője nem akármit állít


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

„Sokan mondták nekem azt is, hogy érdemes lenne emlékeztetni, hogy létezhet alternatívája annak a kormányzati és politikai magatartásnak, ami a magyar politikát az elmúlt húsz évben döntően meghatározta. Hátha lesz még, aki hasznát veszi egyszer” –

írja Bajnai Gordon Facebook posztjában annak apropóján, hogy a héten megjelenik a válságkezelő kormányának egy évét feldolgozó könyv.

„Frontsebészet – Egy év, egy kormány, egy forint” címmel jelenik meg a könyv Szabó Brigitta, Lakner Zoltán, Pungor András, Faragó József tollából, Tóth Ákos szerkesztésében.A válságkezelő kormányt vezető miniszterelnök interjúját is tartalmazó kötet kapcsán igyekszik Bajnai tisztázni, hogy milyen politikai szándéka volt a könyv és az abban való együttműködése mögött.

„Nyilván ezt a könyvet is sokan a visszatérés előkészítéseként fogják értelmezni, holott teljesen más oka van” – írja Facebook posztjában (bár ez első olvasatra nem tűnik az esetleges visszatérését teljes egészében cáfoló megfogalmazásnak).

A lényeg azonban: „mert szerettem volna emléket állítani annak az egy évnek, a kollégáimnak, hogy ne mondjam: bajtársaimnak, akik vállalták a küzdelmet, a személyes kockázatot egy meglehetősen reménytelennek tűnő és minimum hálátlan helyzetben.

És persze meg akartam tisztítani a politikai célú hazugságoktól ezt a történetet azok számára, akik visszanézve a tényekre kíváncsiak. Akiket nem a propaganda vagy az önigazolás érdekel, hanem szeretnének megismerkedni a történet belső mozgatórugóival és tanulságaival”.

Forrás: Hírklikk

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük