Hatalmasat megy az MSZP! – Rég volt ennyire elemében a legnagyobb baloldali párt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 144
    Shares

„Ha a következő napokban mindenütt ennyien várnak a településeken, akkor megmozdítjuk az országot” – mondta Ujhelyi István, az MSZP EP-kampányfőnöke és európai parlamenti képviselője Tatabányán, miután elindult az MSZP-Párbeszéd szövetség hivatalos ajánlásgyűjtése az EP-választásra.

Miután a Párbeszéd tegnapi kongresszusa jóváhagyta a végleges közös EP-választási listát, a szövetség hivatalosan ma igényelhette a választási irodától az ajánlóíveket – mondta Ujhelyi.

„Budapestről a szélrózsa 100 irányába, az ország összes települése felé elindultak a képviselőink és képviselőjelöltjeink, vitték magukkal az ajánlóíveket. Énnekem az a nagy szerencsém van, hogy Tatabányára hozhattam az íveket” – mondta Ujhelyi, hozzátéve: negyven perccel később kapták meg az íveket, így ennyit késett Tatabányáról, de nemcsak egy kis aktivistacsoport várta, hanem jóval több ember.

Újhelyi szerint most legalább 100-120 helyen gyűjtenek egyszerre az MSZP aktivistái; csak Tatabányán egy-két óra alatt száznál több ajánlás gyűlt össze. S ha így folytatódik, gyorsan összegyűlik a kötelező 20 000 aláírás.

Párhuzamosan gyűjtik az aláírásokat a pártszövetség „Maradj Európában!” kampányához is.

„Május 26-án Orbánisztán és Európa között kell döntsünk. Tatabányán mi döntöttük: az Európai Unióban maradunk” – mondta Ujhelyi.

Fekete Miklós, az MSZP Komárom-Esztergom Megyei Területi Szövetségének elnöke elmondta: Tatabánya Fő terén, az OTP és a posta közötti részen állandóan, de másutt is utcai pultoknál, sőt az helyi MSZP-irodában is várják az ajánlókat és az uniós tagságot támogató aláírókat.Úgy folytatta: Tatabánya „maradt az a baloldali város”, ami volt, s az emberekben nagy a várakozás az EP-választások iránt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 144
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük