Hatalmasat megy az MSZP! – Rég volt ennyire elemében a legnagyobb baloldali párt


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

„Ha a következő napokban mindenütt ennyien várnak a településeken, akkor megmozdítjuk az országot” – mondta Ujhelyi István, az MSZP EP-kampányfőnöke és európai parlamenti képviselője Tatabányán, miután elindult az MSZP-Párbeszéd szövetség hivatalos ajánlásgyűjtése az EP-választásra.

Miután a Párbeszéd tegnapi kongresszusa jóváhagyta a végleges közös EP-választási listát, a szövetség hivatalosan ma igényelhette a választási irodától az ajánlóíveket – mondta Ujhelyi.

„Budapestről a szélrózsa 100 irányába, az ország összes települése felé elindultak a képviselőink és képviselőjelöltjeink, vitték magukkal az ajánlóíveket. Énnekem az a nagy szerencsém van, hogy Tatabányára hozhattam az íveket” – mondta Ujhelyi, hozzátéve: negyven perccel később kapták meg az íveket, így ennyit késett Tatabányáról, de nemcsak egy kis aktivistacsoport várta, hanem jóval több ember.

Újhelyi szerint most legalább 100-120 helyen gyűjtenek egyszerre az MSZP aktivistái; csak Tatabányán egy-két óra alatt száznál több ajánlás gyűlt össze. S ha így folytatódik, gyorsan összegyűlik a kötelező 20 000 aláírás.

Párhuzamosan gyűjtik az aláírásokat a pártszövetség „Maradj Európában!” kampányához is.

„Május 26-án Orbánisztán és Európa között kell döntsünk. Tatabányán mi döntöttük: az Európai Unióban maradunk” – mondta Ujhelyi.

Fekete Miklós, az MSZP Komárom-Esztergom Megyei Területi Szövetségének elnöke elmondta: Tatabánya Fő terén, az OTP és a posta közötti részen állandóan, de másutt is utcai pultoknál, sőt az helyi MSZP-irodában is várják az ajánlókat és az uniós tagságot támogató aláírókat.

Úgy folytatta: Tatabánya „maradt az a baloldali város”, ami volt, s az emberekben nagy a várakozás az EP-választások iránt.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük